Ανακοινώσεις Τελευταίες Εξελίξεις

Έκτακτη Ενημέρωση για τη Μετακίνηση των Σύνεδρων στα Μετέωρα

Η Οργανωτική Επιτροπή του 15ου Πανελληνίου Νοσηλευτικού Συνεδρίου της ΠΑΣΥΝΟ που θα πραγματοποιηθεί 12-14 Δεκεμβρίου στα Μετέωρα, ανακοινώνει ότι κατόπιν της αυξημένης ζήτησης των συνέδρων για μετακίνηση, αποφάσισε να μισθώσει και δεύτερο πούλμαν από Αθήνα.

Το δεύτερο πούλμαν, θα διατεθεί αν μέχρι την προσεχή Τρίτη 9/12/2014 και ώρα 12.00 μ.μ. τα άτομα που έχουν δηλώσει ότι θα μετακινηθούν, είναι πάνω από 30. Εάν συμπληρωθεί ο αριθμός αυτός, οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερωθούν άμεσα.

Η καταβολή του τιμήματος των 30€,   θα γίνεται τη στιγμή της επιβίβασης με μετρητά. Η διαδικασία αυτή προτιμάται, γιατί σε περίπτωση που τελικά δε συμπληρωθεί ο αναγκαίος αριθμός επιβατών και το πούλμαν δεν μισθωθεί, να μην υπάρχει δυσχέρεια επιστροφής των χρημάτων με τραπεζικά εμβάσματα.

Όσοι ενδιαφέρονται, μπορούν να ενημερώνουν τηλεφωνικώς την κ. Κυργίδου Νατάσα στο 2106469802 ή την κ. Βιβή Μπουκουβάλα στο 2103215600, το αργότερο μέχρι την Τρίτη στις 12.00

Διαβαστε επισης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy