Παρεμβάσεις Τελευταίες Εξελίξεις

«Στο περιθώριο οι Νοσηλευτές από τις πολιτικές του Υπουργείου Υγείας»

Η ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ.  απέστειλε καταγγελία προς το Υπουργείο Υγείας σχετικά με την κατάθεση προς ψήφιση του νομοσχεδίου με θέμα: «Δευτεροβάθμια περίθαλψη, ιατρική εκπαίδευση, μισθολογικές ρυθμίσεις για τους ιατρούς και οδοντιάτρους του Εθνικού Συστήματος Υγείας και λοιπές διατάξεις αρμοδιότητας του Υπουργείου Υγείας», το οποίο αφενός βάζει ταφόπλακα στη Δημόσια και Δωρεάν Υγεία κια αφετέρου για πολλοστή φορά δεν περιλαμβάνει καμία ευνοϊκή ρύθμιση για τους Νοσηλευτές.

Αξιότιμοι,

Με αφορμή την κατάθεση προς ψήφιση του νομοσχεδίου με θέμα: «Δευτεροβάθμια περίθαλψη, ιατρική εκπαίδευση, μισθολογικές ρυθμίσεις για τους ιατρούς και οδοντιάτρους του Εθνικού Συστήματος Υγείας και λοιπές διατάξεις αρμοδιότητας του Υπουργείου Υγείας», που βάζει ταφόπλακα στη Δημόσια και Δωρεάν Υγεία, για πολλοστή φορά διαπιστώσαμε ότι για τους Νοσηλευτές δεν υπάρχει καμία ευνοϊκή ρύθμιση.

Για τους Νοσηλευτές δεν έχετε πράξει ΤΙΠΟΤΑ!!!

Ούτε μονιμοποιήσεις, ούτε προσλήψεις, ούτε επιδόματα, ούτε ένταξη στα Β.Α.Ε., ούτε ευνοϊκές νομοθετικές ρυθμίσεις, ούτε το παραμικρό κίνητρο!!! Μόνο χειροκροτήματα, ευχολόγια και φωτογραφίες με τους φτωχούς συγγενείς σε εγκαίνια….Ο κόμπος ξεπέρασε το χτένι και κόπηκε…

Επανειλημμένως ζητούμε μια άμεση συνάντηση, με εβδομαδιαία αιτήματά προς εσάς και εισπράττουμε την αδιαφορία σας. Αντιθέτως… οι συναντήσεις με αναρμόδιους – ανυπόστατους φορείς πραγματοποιούνται με κάθε μεγαλοπρέπεια!!!

Παρ’ όλο που η συμπεριφορά σας απέναντι στους Νοσηλευτές είναι απαράδεκτη, εμείς ασκούμε και πράττουμε τα δέοντα γιατί σεβόμαστε το επάγγελμά μας, την κοινωνία, προστατεύοντας αδιάλειπτα τη Δημόσια Υγεία.

Κατακρίνουμε όμως τις πολιτικές σας και την αναξιοπιστία σας, απέναντι στους Νοσηλευτές!!! Χωρίς ίχνος μικροπολιτικής σκοπιμότητας, παραμένουμε στις επάλξεις και θα αγωνιζόμαστε μέχρι να πετύχουμε τους στόχους μας και να εξασφαλίσουμε τη βιωσιμότητα του επαγγέλματός μας.

Και θα το πετύχουμε!!!

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                                               Ο Γεν. Γραμματέας

Γεώργιος Αβραμίδης                                Τζαννής Πολυκανδριώτης

Διαβαστε επισης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy