ΣΥ.ΝΟ Αττικής Τελευταίες Εξελίξεις

Άμεση καταβολή αναδρομικά της διαφοράς του επιδόματος ευθύνης στους Προϊσταμένους του Γενικού Νοσοκομείου Θώρακος Αθηνών ”Η Σωτηρία”

Ο ΠΑΣΥΝΟ-ΕΣΥ Ν. Αττικής είναι στην ευχάριστη θέση να ενημερώσει τα μέλη του που είναι Προϊστάμενοι της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Γενικού Νοσοκομείου Νοσημάτων Θώρακος Αθηνών «Η Σωτηρία» και διεκδίκησαν δικαστικά μέσω της ΠΑΣΥΝΟ-ΕΣΥ την αναδρομική καταβολή της διαφοράς του επιδόματος ευθύνης, ότι η πίστωση των χρημάτων αναδρομικά θα γίνει άμεσα στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς, μέχρι τις 10/06/2022.

Η εξαίρεση των προϊσταμένων τμημάτων της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας των νοσοκομείων, σε σχέση με τους υπόλοιπους προϊσταμένους σε όλο το δημόσιο τομέα, για το ύψος του επιδόματος ευθύνης, αποτέλεσε μια αδικία, η οποία πλέον αποκαθίσταται με τη δικαστική δικαίωση την οποία πέτυχε η ΠΑΣΥΝΟ-ΕΣΥ και την αναδρομική καταβολή της διαφοράς του επιδόματος.

Ο ΠΑΣΥΝΟ-ΕΣΥ Ν. Αττικής δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει να στέκεται αρωγός σε όλα τα μέλη του, καταβάλλοντας κάθε προσπάθεια προς αυτή την κατεύθυνση.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                                               Η Γεν. Γραμματέας

Κούρτης Γεώργιος                                                  Τάνη Σοφία

Download PDF

              

Διαβαστε επισης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy