Ανακοινώσεις Πρωτοβάθμια Σωματεία ΣΥ.ΝΟ. Αχαΐας - ΕΣΥ

Έκθεση Πεπραγμένων 2010 ΣΥ.ΝΟ. – ΕΣΥ Αχαΐας

18/1/2010

Ανακοίνωση – καταγγελία του πρόεδρου του Συλλόγου Νοσηλευτών Αχαΐας στις ανυπόστατες συκοφαντίες που δέχτηκε για ενημέρωση των μελών.

10/3/2010

Απάντηση στην αίτηση της Νοσηλεύτριας   Κ. Π.  σχετικά με το  «επίδομα θέσης» καθώς με απόφαση ΔΣ  ασκεί καθήκοντα προϊσταμένης και κοινοποίηση της απάντησης στη διοίκηση του  Γ.Ν Αίγιου και Κ.Υ. Ακράτας.

Ακολούθησαν έγγραφα προς τις Διοικήσεις του ΠΓΝΠ Ρίου και ΓΝ Αιγίου αντίστοιχα σχετικά με τη χορήγηση επιδόματος θέσης ευθύνης,  σε  Νοσηλεύτριες Τ.Ε. του Κ.Υ. Ακράτας και του Ρίου αντίστοιχα..

11/3/2010

Δελτίο τύπου  σχετικά με δημοσιεύματα στον τοπικό και αθηναϊκό τύπο για  υποτιθέμενο συμβάν μεταξύ ασθενούς και νοσηλεύτριας και σπίλωσης του Νοσηλευτικού κλάδου.

16/3/2010

Ενεργή Συμμετοχή πολλών μελών του ΣΥ.ΝΟ-ΕΣΥ Ν. Αχαΐας στην πρωτοφανή σε όγκο και παλμό πορεία διαμαρτυρίας της ΠΑΣΥΝΟ-ΕΣΥ  προς το Υπουργείο Υγείας.

17/3/2010

Δελτίο τύπου για την συμμετοχή το συλλόγου στη διαμαρτυρία  της ΠΑΣΥΝΟ-ΕΣΥ  στο Υπουργείο Υγείας.

7/4/2010

Ενημέρωση από νοσηλεύτριες της Παθολογικής κλινικής αναφορικά με το οξύ πρόβλημα της έλλειψης προσωπικού που αντιμετωπίζει η κλινική και συνάντηση με τον διοικητή του Π.Γ.Ν.Π προκειμένου να βρεθεί λύση.

12-04-2010

Συνάντηση του προεδρείου του Συλλόγου με την Διευθύντρια της Ν.Υ. του Π.Γ.Ν.Π. Ρίου με τη συμμετοχή των Νοσηλευτών των Παθολογικών κλινικών και των δυο Νοσοκομείων με σκοπό την καλύτερη συνεργασία.

30/4/2010

Πρόσκληση στα μέλη του συλλόγου για τη συμμετοχή στην ημέρα Υπεράσπισης της Υγείας’ ’που οργανώθηκε από την Ε.Ι.ΝΑ.

6/5/2010

Συμμετοχή στην εκδήλωση της Ε.Ι.Ν.Α που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Γεωργίου της Πάτρας απευθύνοντας χαιρετισμό για το πρόβλημα της «συγκατοίκησης» του Γ.Ν Άγιος Ανδρέας με το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου λόγω της εκκένωσής του από το σεισμό  το καλοκαίρι του 2008.

12/5/2010

Δελτίο τύπου για τη Παγκόσμια Ημέρα των Νοσηλευτών-τριών

27/5/2010

Συνάντηση με το διοικητή του Π.Γ.Ν.Π  και κατάθεση υπομνήματος για τις προτάσεις-λύσεις   του συλλόγου σχετικά με τα νοσηλευτικά ζητήματα του νοσοκομείου.(Η υιοθέτηση της πρότασης του συλλόγου για συγχώνευση κλινικών και αναστολή λειτουργίας της ΜΑΦ έδωσε μια ανάσα στους νοσηλευτές κατά τη θερινή περίοδο).

2/6/10

Συμμετοχή σε δυναμική κινητοποίηση της ΠΑ.ΣΥ.ΝΟ.- ΕΣΥ (κατάληψη του Υπουργείου Υγείας) με αφορμή την απόφαση της Υπουργού για αναβολή των εκλογών της ΕΝΕ.

7/6/2010

Καταγγελία του Συλλόγου για την πραξικοπηματική απόφαση του Υπουργείου για οκτάμηνη αναβολή των εκλογών της ΕΝΕ, με αποστολή εγγράφου  διαμαρτυρίας προς το Υπουργείο Υγείας.

10/6/2010

Έγγραφη Διαμαρτυρία του συλλόγου προς τη διοίκηση του Γ.Ν Αιγίου, για την ανάθεση αλλότριων καθηκόντων σε νοσηλευτές.

16/6/2010

Καταγγελία στον τύπο για πρακτικές συνδιοίκησης στο Γ.Ν Αιγίου. Με αφορμή την εμπλοκή της πρόεδρου του σωματείου εργαζομένων σε μετακίνηση νοσηλεύτριας στο μικροβιολογικό εργαστήριο.

8/7/2010

Με ανακοίνωση του ο σύλλογος Νοσηλευτών Αχαΐας επικροτεί την απόφαση της διοίκησης του Π.Γ.Ν.Π για μειώσεις κλινών και αναστολή λειτουργίας της ΜΑΦ τη θερινή περίοδο που έδωσε τη δυνατότητα στο νοσηλευτικό προσωπικό να πάρει άδεια.

18/09/2010

Ομαδική δικαστική διεκδίκηση με έξοδα της Ομοσπονδίας ΠΑ.ΣΥ.ΝΟ-ΕΣΥ του επιδόματος θέσης  σε συναδέλφους που έχουν γραπτή ανάθεση καθηκόντων.

25/09/2010

Συνάντηση του Προεδρείου του ΣΥ.ΝΟ Αχαΐας με τον νέο Διοικητή του ΠΓΝΠ  εκθέτοντας τα προβλήματα του κλάδου.

27-09-10

Συνάντηση του Προεδρείου του ΣΥ.ΝΟ Αχαΐας με την νέα Διευθύντρια Ν.Υ. του ΠΓΝΠ Ρίου με σκοπό την επίλυση χρόνιων προβλημάτων που παρατηρούνται στο Νοσοκομείο.

5/10/2010

Παρέμβαση του συλλόγου Νοσηλευτών Αχαΐας με καταγγελίες στα αρμόδια όργανα και ενημέρωση της κοινωνίας μέσω του τύπου  για την απαράδεκτη συμπεριφορά και βιαιοπραγία ιατρού σε βάρος νοσηλεύτριας στο Π.Γ.Ν.Π. (διετάχθη ΕΔΕ που είναι σε εξέλιξη).

7 -8-9/11/2010.

Συμμετοχή των μελών του Συλλόγου στις εκλογές για την ανάδειξη Δ.Σ. Νοσηλευτικών Επιτροπών στο ΠΓΝΠ και στο Γ.Ν. παίδων     «Καραμανδάνειο».

9/12/2010

Δελτίο Τύπου στα τοπικά μέσα με τη θέση του ΣΥ.ΝΟ.-  ΕΣΥ Αχαΐας για την επαναλειτουργία του Γ.Ν «Άγιος Ανδρέας» που έχει σαν αποτέλεσμα τη συρρίκνωση των υπηρεσιών υγείας της περιοχής.

Το Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥ.ΝΟ –ΕΣΥ ΑΧΑΪΑΣ

Download PDF

Διαβαστε επισης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy