Πρωτοβάθμια Σωματεία ΣΥ.ΝΟ Αρκαδίας - ΕΣΥ

Έκθεση Πεπραγμένων 2010 ΣΥ.ΝΟ. – ΕΣΥ Ν. Αρκαδίας

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Το ΔΣ του ΣΥ.ΝΟ-ΕΣΥ Ν. ΑΡΚΑΔΙΑΣ, στην κατεύθυνση της ενημέρωσης των μελών του, εκδίδει και κυκλοφορεί αναλυτική έκθεση πεπραγμένων.

Για τους μήνες Ιανουάριο 2010 έως και Δεκέμβριος 2010, παραθέτουμε τα ακόλουθα:

 • 26-1-10: Συνεδρίαση του ΔΣ με θέματα:
 1. Αναλυτική Έκθεση Πεπραγμένων 2009 του ΣΥ.ΝΟ – Ε.ΣΥ Ν. Αρκαδίας
 2. Η θέση του ΣΥ.ΝΟ – Ε.ΣΥ Ν. Αρκαδίας στο 2ο Πολυθεματικό Νοσηλευτικό Συνέδριο, που θα γίνει 12 – 13 Μαρτίου 2010 στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Τρίπολης .
 • 23-3-10: Συνεδρίαση του ΔΣ με θέματα:
 1. Απολογισμός της  πρωτοφανή για τα ελληνικά δεδομένα κινητοποίησης των Νοσηλευτών υπό την καθοδήγηση της ΠΑΣΥΝΟ-ΕΣΥ στις  16 Μαρτίου 2010.
 2. Γενική εφημερία Νοσηλευτών του Γενικού Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης «Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ».
 3. Τοποθέτηση νέων διοικητών στο Γ.Π.Ν.Τ. και στο Ψ.Ν.Τ.
 4. Ενημέρωση του ΔΣ για το ενημερωτικό σημείωμα της Νοσηλεύτριας ΤΕ Μητροπούλου Ελένης για τον τρόπο διαχείρισης των χρημάτων των ασθενών του Ψ.Ν.Τ.
 5. Ενημέρωση του ΔΣ για θέματα που απασχολούν την Παθολογικη Κλινική του  Γενικού Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης «Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ»
 • 13-5-10: Συνεδρίαση του ΔΣ με θέματα:
 1. Οργάνωση της επικείμενης συνάντησης με τους Διοικητές του Γενικού Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης «Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ», και του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Τρίπολης  για θέματα που αφορούν  τον κλάδο μας.
 2. Συζήτηση για το νέο ασφαλιστικό που πλήττει κατάφορα τον κλάδο μας και ειδικά τις Γυναίκες  Νοσηλεύτριες, καθώς και η ένταξή μας  στα βαρέα και ανθυγιεινά.
 • 1-6-10: Συνάντηση του ΔΣ με τον Διοικητή του Γενικού Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης για να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα:
 1. Προσλήψεις Νοσηλευτικού προσωπικού.
 2. Διανομή υπερωριών στο Νοσηλευτικό προσωπικό.
 3. Χορήγηση επιδόματος θέσης στους Νοσηλευτές, εφόσον αυτοί ασκούν καθήκοντα προϊσταμένου στις Μονάδες Προώρων, Τεχνητού Νεφρού, Εμφραγμάτων και Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης «Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ».
 4. Γενική εφημερία Νοσηλευτών.
 • 1-6-10: Συνάντηση του ΔΣ με τον Διοικητή του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Τρίπολης για να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα:
 1. Προσλήψεις Νοσηλευτικού προσωπικού.
 2. Διαχείριση των χρημάτων των ασθενών του Ψ.Ν.Τ.
 3. Γενική εφημερία Νοσηλευτών
 4. Διανομή υπερωριών στο Νοσηλευτικό προσωπικό
 • 4-6-10: Καταγγελία του Δ.Σ του ΣΥ.ΝΟ-ΕΣΥ Ν.ΑΡΚΑΔΙΑΣ :

Το Δ.Σ του ΣΥ.ΝΟ-ΕΣΥ Ν.ΑΡΚΑΔΙΑΣ λαμβάνοντας γνώση την κατάθεση της τροπολογίας που αφορά την αναβολή των εκλογών της Ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδος για 8 μήνες, 20 μέρες πριν την διεξαγωγή τους, καταγγέλλει ως πραξικοπηματική και αντισυνταγματική την ενέργεια αυτή της Υ.Υ.Κ.Κ.Α. κ. Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου, θεωρώντας ότι κατ’ αυτό τον τρόπο επιχειρείται απροσχημάτιστα και απροκάλυπτα η χειραγώγηση  των 28.000 νοσηλευτών – μελών της Ε.Ν.Ε..

Τονίζουμε, ότι το επαγγελματικό μας όργανο δεν πρόκειται να αποτελέσει λάφυρο κανενός επίδοξου σφετεριστή της ελεύθερης και ακομμάτιστης βούλησης των νοσηλευτών, ούτε να αφεθεί ως έρμαιο στις ορέξεις των γνωστών υποβολέων της απαράδεκτης και ομιχλώδους αυτής ενέργειας, καλούμε δε την πολιτική ηγεσία του Υ.Υ.Κ.Κ.Α. στην άμεση απόσυρση της επίμαχης τροπολογίας.

 • 1-9-10: Συνεδρίαση του ΔΣ με θέματα:
 1. Γενική εφημερία Νοσηλευτών, γραφείο εφημερίας Νοσηλευτών
 2. Εκλογές για υπηρεσιακά συμβούλια
 • 1-10-10: Συνεδρίαση του ΔΣ με θέματα:
 1. Οργάνωση της ετήσιας γενικής συνέλευσης του Συλλόγου Νοσηλευτών Εθνικού Συστήματος Υγείας Νομού Αρκαδίας
 2. Καταβολή των υπεροριών στο Γενικό Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης
 • 11-11-10: Επίσκεψη του προεδρείου του ΣΥ.ΝΟ. Ν.ΑΡΚΑΔΙΑΣ με την νέα Διευθύντρια της Νοσηλευτικής υπηρεσίας του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Τρίπολης.

Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν με την νέα διευθύντρια ήταν και η γενική εφημερία των Νοσηλευτών στο Ψ.Ν.Τ. Τονίστηκε η ξεκάθαρη θέση του ΣΥ.ΝΟ. Ν.ΑΡΚΑΔΙΑΣ που είναι και θέση της ομοσπονδίας μας ΠΑ.ΣΥ.ΝΟ. – Ε.ΣΥ. ότι σε καμία περίπτωση δεν θα δεχτούμε την παράλληλη εργασία στα τμήματα των νοσηλευτών που εφημερεύουν.

 • 12-11-10: Επίσκεψη του προεδρείου του ΣΥ.ΝΟ. Ν.ΑΡΚΑΔΙΑΣ με την νέα Διευθύντρια της Νοσηλευτικής υπηρεσίας του Γενικού Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης.
 • 10-12-10: Πραγματοποιήθηκε  η πρώτη Τακτική Γενική Συνέλευση του ΣΥ. ΝΟ – ΕΣΥ  Ν. ΑΡΚΑΔΙΑΣ και ομόφωνα εγκρίθηκε ο Διοικητικός Απολογισμός και η έκθεση πεπραγμένων του ΔΣ.

Με τη βεβαιότητα ότι η δική σας συμμετοχή θα συνεχίσει να είναι μεγάλη, ελπίζουμε η έκθεση πεπραγμένων του επόμενου έτους να είναι ακόμη πιο περιεκτική.

Σας ευχαριστούμε και σας περιμένουμε.

Για το ΔΣ του ΣΥ. ΝΟ-ΕΣΥ Ν. ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                               Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΟΣΚΙΝΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ                                    ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ

Download PDF

Διαβαστε επισης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy