Δελτία Τύπου Τελευταίες Εξελίξεις

Αθρόα η συμμετοχή των Νοσηλευτών στην 3η Νοσηλευτική Ημερίδα του ΣΥ.ΝΟ. – Ε.Σ.Υ. Ν. Αρκαδίας και της Διεύθυνσης Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Γ.Π.Ν. Τρίπολης «Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ»

Ο ΣΥ.ΝΟ. – Ε.Σ.Υ. Ν. Αρκαδίας σε συνεργασία με τη Διεύθυνσης Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Γ.Π.Ν. Τρίπολης «Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ» πραγματοποίησαν την 3η Νοσηλευτική Ημερίδα τη Δευτέρα 04 Δεκεμβρίου 2023, στο «ΜΑΛΛΙΑΡΟΠΟΥΛΕΙΟ» Δημοτικό Θέατρο Τρίπολης, με θέμα: «ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΣΤΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ».

Μέσα σε μια κατάμεστη αίθουσα Νοσηλευτές και επαγγελματίες υγείας από όμορα Νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας παρακολούθησαν μια άρτια δομημένη επιστημονική εκδήλωση, μέσα από τις εργασίες της οποίας παρουσιάστηκαν οι νεότερες επιστημονικές εξελίξεις στο νοσηλευτικό επάγγελμα, καθώς και όλες οι τρέχουσες επαγγελματικές εξελίξεις στα νοσηλευτικά δρώμενα. Το επιστημονικό πρόγραμμα ανταποκρίθηκε πλήρως στις απαιτήσεις των συμμετεχόντων και αποτέλεσε το εφαλτήριο για εποικοδομητικό και ρεαλιστικό διάλογο, θέτοντας παράλληλα ακόμη ψηλότερα τον πήχη για την επόμενη επιστημονική εκδήλωση.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ. συγχαίρει τον Πρόεδρο του ΣΥ.ΝΟ. – Ε.Σ.Υ. Ν. Αρκαδίας κ. Παναγιώτη Κοσκινά, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, καθώς και τα στελέχη της Διεύθυνσης Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Γ.Π.Ν. Τρίπολης «Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ» για την εξαιρετική διοργάνωση, παραμένοντας αρωγός στο πολύ σημαντικό έργο τους.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                                                            Ο Γεν. Γραμματέας

Γεώργιος Αβραμίδης                                             Τζαννής Πολυκανδριώτης

Διαβαστε επισης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy