Δελτία Τύπου Πρωτοβάθμια Σωματεία ΣΥ.ΝΟ.ΨΥ.ΝΟ. Ε.Σ.Υ. - Ν. Αττικής

Αιμοληψίες (ΣΥ.ΝΟ.ΨΥ.ΝΟ 16/12/09)

Download PDF

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Mετά από την αποτελεσματική παρέμβαση του Συλλόγου Νοσηλευτών Ψυχιατρικών Νοσοκομείων –ΕΣΥ του Νομού Αττικής, το πρόβλημα της διενέργειας αιμοληψιών από Νοσηλευτές στο ΨΝΑ έλαβε τέλος.

Ο «σκονισμένος φάκελος» από δεκαετίες τώρα ανασύρθηκε από το αρχείο (τέσσερις μήνες μετά την ίδρυση του συλλόγου) και ύστερα από μία σειρά συζητήσεων και διαλόγου με τους αρμοδίους έπαψε πια να υφίσταται.

Η απολύτως τεκμηριωμένη τοποθέτηση του ΣΥ.ΝΟ.ΨΥ.ΝΟ. – ΕΣΥ – Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ εισακούστηκε θετικά και είχε την ανάλογη ανταπόκριση τόσο από τον Διοικητή και Αναπληρωτή Διοικητή του νοσοκομείου, όσο και από τις αρμόδιες Διευθύντριες Νοσηλευτικής και Ιατρικής Υπηρεσίας.

Καθοριστικό ρόλο διαδραμάτισε η αποφασιστικότητα και αγωνιστικότητα των Νοσηλευτών του ΨΝΑ, που δεν έδιναν περιθώρια για συνέχιση του προβλήματος.

Αρωγός σε αυτή την προσπάθεια στάθηκε η Ένωση Νοσηλευτών Ελλάδος και η Πανελλήνια Συνδικαλιστική Νοσηλευτική Ομοσπονδία του ΕΣΥ.

Ο αγώνας συνεχίζεται αδιάκοπα για την επίλυση των προβλημάτων που ταλανίζουν τον κλάδο μας και που έχουν συσσωρευτεί όλα αυτά τα χρόνια.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΥ.ΝΟ.ΨΥ.ΝΟ. – Ε.Σ.Υ. του Νομού Αττικής

Ο Πρόεδρος                                     Η Γραμματέας

Γεώργιος Αβραμίδης                           Ειρήνη Παρή

Διαβαστε επισης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy