Δελτία Τύπου Τελευταίες Εξελίξεις

Ανακοίνωση ίδρυσης Πανελλήνιου Συλλόγου Σχολικών Νοσηλευτών

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε την ίδρυση του Πανελλήνιου Συλλόγου Σχολικών Νοσηλευτών της ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – ΕΣΥ, με σκοπό την εκπροσώπηση και υπεράσπιση των κοινών συμφερόντων των Σχολικών Νοσηλευτών και την προαγωγή της υγείας και της ευημερίας στο σχολικό περιβάλλον.

Ο συλλογικός μας σκοπός είναι η ενίσχυση της επαγγελματικής ανάπτυξης και η στήριξη των μελών μας, η προώθηση βέλτιστων πρακτικών στη σχολική υγεία, καθώς και η διεκδίκηση των δικαιωμάτων μας ως σχολικοί νοσηλευτές.

Επιπλέον, σκοπεύουμε να προωθήσουμε την εκπαίδευση, την ενίσχυση της φροντίδας υγείας και την ευαισθητοποίηση στα θέματα υγείας στο περιβάλλον του σχολείου, υλοποιώντας εκπαιδευτικά προγράμματα, δράσεις, σεμινάρια και ενημερωτικές εκδηλώσεις.

Η ίδρυση του συλλόγου μας, αποτελεί ένα εξαιρετικό βήμα για τη συνένωση των επαγγελματικών δυνάμεων και την προστασία και υπεράσπιση των  δικαιωμάτων μας.

Μέσα από τις σταθερές αξίες της ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – ΕΣΥ καλούμαστε όλοι μαζί οι σχολικοί νοσηλευτές να αναπτύξουμε πρωτοβουλίες, δράσεις και πολιτικές για την προώθηση των κοινών μας στόχων, να συνεργαστούμε για  να αντιμετωπίσουμε τις επαγγελματικές προκλήσεις,  να συμμετέχουμε δυναμικά στις διαδικασίες λήψεως αποφάσεων που μας αφορούν  προκειμένου να εξασφαλιστεί η ΦΩΝΗ και να βελτιωθεί η θέση μας στο εκπαιδευτικό σύστημα.

Καλούμε όλους τους σχολικούς νοσηλευτές να γίνουν μέλη και να ενώσουμε τις δυνάμεις μας.

Για να γίνετε μέλος, συμπληρώνετε την αίτηση εγγραφής και την αποστέλλετε στο email: info@pasyno.gr.

Με εκτίμηση, 

Για την  προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή

Η Πρόεδρος                                                                                         Ο Γενικός γραμματέας 

Αθηνά Πρωτόπαππα                                                                          Κωνσταντίνος Τσιμούρης

 

Κάντε κλικ εδώ για την αίτηση εγγραφής

Διαβαστε επισης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy