Ανακοινώσεις

Ανακοίνωση για Κινητοποίηση

Την Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011, η ΠΑΣΥΝΟ ΕΣΥ καλεί όλους τους Νοσηλευτές που εργάζονται σε Ακτινολογικά και Αιμοδυναμικά Τμήματα καθώς επίσης και σε κάθε άλλο χώρο που σχετίζεται με ακτινοβολία, σε κοινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τη δρομολογούμενη περικοπή της ακτινολογικής άδειας, με τους Τεχνολόγους Ακτινολόγους, τους Εμφανιστές, τους Ακτινοφυσικούς και τους Γιατρούς Ακτινολόγους, που θα πραγματοποιηθεί έξω από το Υπουργείο Υγείας στις 10.30 π.μ. Υπενθυμίζουμε, ότι η ΠΑΣΥΝΟ ΕΣΥ έχει προκηρύξει στάση εργασίας την ίδια ημέρα, από τις 10.30 π.μ. έως τις 2.30 μ.μ., μιας και κατά το ίδιο χρονικό διάστημα θα συζητείται στη Βουλή η επαίσχυντη προσθήκη στο νόμο του Υπουργείου Υγείας για την ουσιαστική κατάργηση της ακτινολογικής άδειας.

Μη λείψει κανείς από τη συγκέντρωση, γιατί δε πρέπει να ξεχνάμε ότι το προσεχές διάστημα, είναι βέβαιο ότι θα περικοπούν κεκτημένα δικαιώματα απ’ όλους τους κλάδους και τις κατηγορίες των εργαζομένων.

Το ΔΣ της ΠΑΣΥΝΟ ΕΣΥ

Διαβαστε επισης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy