Ανακοινώσεις

Ανακοίνωση για τη Μεταφορά των Σύνεδρων με Πούλμαν

Η Οργανωτική Επιτροπή του συνεδρίου, λαμβάνοντας υπόψη τις οικονομικές ιδιαιτερότητες της εποχής, αποφάσισε να προχωρήσει στην εκμίσθωση λεωφορείων  προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι σύνεδροι που έχουν κάνει χρήση του οικονομικού πακέτου (εγγραφή και διαμονή) μέσω της αναδόχου εταιρείας, με συμβολικό τίμημα, από την Αθήνα, την Πάτρα και τη Θεσσαλονίκη.

Τα λεωφορεία θα μπορέσουν να τα χρησιμοποιήσουν και οι σύνεδροι που έχουν πραγματοποιήσει μόνο την εγγραφή τους, από τις παραπάνω πόλεις.

Α. Οι σύνεδροι της πρώτης περίπτωσης (εγγραφή και διαμονή), θα μεταφερθούν από την πόλη αφετηρίας τους στα ξενοδοχεία όπου θα διαμένουν και καθ΄ όλη τη διάρκεια του συνεδρίου θα μετακινούνται από και προς το συνεδριακό κέντρο, ανά τακτά χρονικά διαστήματα που θα πληροφορηθούν εγκαίρως.

Την ημέρα της αναχώρησης, θα επιβιβαστούν στα πούλμαν, απευθείας από τα ξενοδοχεία που διαμένουν.

Οι τιμές της περίπτωσης αυτής έχουν ως εξής:

Αθήνα- Λευκάδα-Αθήνα : 35 €

Θεσσαλονίκη- Λευκάδα-Θεσσαλονίκη: 40 €

Πάτρα-Λευκάδα- Πάτρα: 20 €

Β. Οι σύνεδροι της δεύτερης περίπτωσης (απλή εγγραφή), θα αποβιβαστούν σε κεντρικό σημείο της πόλης της Λευκάδας, στο παραλιακό πάρκο πλησίον του ξενοδοχείου IONION STAR, από όπου θα επιβιβαστούν την ημέρα της αναχώρησης για την επιστροφή τους. Επίσης θα μπορούν να μετακινούνται από και προς το συνεδριακό κέντρο, εφόσον τους εξυπηρετούν τα προκαθορισμένα εσωτερικά δρομολόγια των λεωφορείων, για τα οποία θα υπάρξει έγκαιρη ενημέρωση.

Οι τιμές της περίπτωσης αυτής έχουν ως εξής:

Αθήνα- Λευκάδα-Αθήνα : 55 €

Θεσσαλονίκη- Λευκάδα-Θεσσαλονίκη: 60 €

Πάτρα-Λευκάδα- Πάτρα: 30 €

Οι κρατήσεις των θέσεων, θα γίνονται μέσω της εταιρείας FREI TRAVEL στα τηλέφωνα: 211600668 (κ. Χριστιάνα Σερβετά) και 2116005677 (κ. Άρτεμις Λύτρα).

Το κόστος για τα συνοδά μέλη, θα είναι το ίδιο με τους συνέδρους της δεύτερης περίπτωσης.

Σημεία αναχώρησης για Λευκάδα:

  • Αθήνα: Πέμπτη 23/5/2013 και ώρα 9.00 πμ από το HILTON
  • Θεσσαλονίκη: Πέμπτη 23/5/2013 και ώρα 8.30 πμ από το Λευκό Πύργο
  • Πάτρα: Πέμπτη 23/5/2013 και ώρα 10.00 πμ έξω από το κτήριο της 6ης ΥΠΕ, Υπάτης και Ν.Ε.Ο Πατρών.

Ενόψει της αναχώρησης από Λευκάδα, οι σύνεδροι της πρώτης περίπτωσης, θα επιβιβαστούν στα πούλμαν από τα ξενοδοχεία που διαμένουν, την Κυριακή 26/5/2013 και ώρα14.00.

Για τους συνέδρους της δεύτερης περίπτωσης, σημείο αναχώρησης από τη Λευκάδα, την Κυριακή 26/5/2013 και ώρα 15.00, ορίζεται το παραλιακό πάρκο πλησίον ξενοδοχείου IONION STAR.

Οι κρατήσεις για τα λεωφορεία θα γίνονται μέχρι τη Δευτέρα 13/5/2013.

 Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Διαβαστε επισης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy