Ανακοινώσεις ΣΥ.ΝΟ Αρκαδίας - ΕΣΥ

Ανακοίνωση του ΣΥ.ΝΟ. Ν. Αρκαδίας για τη δικαίωση Νοσηλευτών του Ψ.Ν.Τρίπολης

Με δικαστική απόφαση και με τις συνεχείς παρεμβάσεις και τη στήριξη του Συλλόγου Νοσηλευτών Νομού Αρκαδίας, σε όλα τα στάδια της υπόθεσης, ήρθε η δικαίωση Νοσηλευτών του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Τρίπολης. Το δικαστήριο αποφάσισε ότι οι Νοσηλευτές θα πρέπει να απασχολούνται αποκλειστικά και μόνο με το νοσηλευτικό τους έργο και όχι με τη διαχείριση χρημάτων των ασθενών.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Μετά από πολυετή προσωπική και οικογενειακή ταλαιπωρία στις αίθουσες των δικαστηρίων οι συνάδελφοί μας  Νοσηλευτές ΤΕ του ΨΝ Τρίπολης στη δίκη που διεξήχθη στην Τρίπολη 20/3/12  αθωώθηκαν από όλες τις κατηγορίες που αφορούσαν την διαχείριση χρημάτων των ασθενών.

Το δικαστήριο έκρινε  από την ακροαματική διαδικασία ότι οι Νοσηλευτές δεν μπορεί να αφήνουν το Νοσηλευτικό τους έργο και παράλληλα να διαχειρίζονται και τα χρήματα των ασθενών.

Το ΔΣ του Συλλόγου Νοσηλευτών Νομού Αρκαδίας που όλα αυτά τα χρόνια ήταν δίπλα στους Νοσηλευτές στις δικαστικές αίθουσες και έζησε μαζί τους την αγωνία τους για την έκβαση της δίκης εύχεται να μην υποστεί  ποτέ ξανά τέτοια άδικη ταλαιπωρία προσωπική όσο και οικογενειακή κανένας Νοσηλευτής

Για το λόγω αυτό το ΔΣ του Συλλόγου Νοσηλευτών Νομού Αρκαδίας θέλει να διαβεβαιώσει ότι πάντα θα βρίσκεται δίπλα στα Μέλη του και θα αγωνίζεται για τα δικαιώματά τους όπως το έχει κάνει, όποτε χρειάστηκε, όλα αυτά τα χρόνια.

Για το ΔΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                              Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΟΣΚΙΝΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ                      ΚΩΤΣΙΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

Download PDF

Διαβαστε επισης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy