Ανακοινώσεις

Ανακοίνωση

Όλως προσφάτως γίναμε γνώστες ενός ιδιαιτέρως εξοργιστικού και πέραν κάθε έννοιας ηθικής περιστατικού, που έλαβε χώρα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.

Συγκεκριμένα, πληροφορηθήκαμε, ότι στο πλαίσιο συγκέντρωσης των εργαζομένων στο αμφιθέατρο του νοσοκομείου, μέλος του ΔΣ του σωματείου εργαζομένων αφού έλαβε μυστηριωδώς τα στοιχεία, που αποτελούν προσωπικά δεδομένα, ανέγνωσε μεγαλοφώνως, τα ονόματα των προϊσταμένων νοσηλευτών που κατέθεσαν την προσωπική τους έκθεση αυτοαξιολόγησης, σύμφωνα με τα οριζόμενα από την κείμενη νομοθεσία, με σκοπό να επιβάλλει κανόνες λυντσαρίσματος μεταξύ των παρευρισκομένων, επιθυμώντας προφανώς να προσβάλλει και να εξευτελίσει τους εν λόγω συναδέλφους του εν βοή, μέσα σε συνθήκες εσκεμμένης δημιουργίας κλίματος εξαγριωμένου όχλου.

Ο συγκεκριμένος συνδικαλιστής, εν είδει κατοχικού κουκουλοφόρου, επιχείρησε να προκαλέσει  τον ηθικό βιασμό των συναδέλφων του, παραγνωρίζοντας κάθε δικαίωμα σε αυτούς να ασκήσουν το νόμιμο δικαίωμά τους στην ελεύθερη επιλογή των ενεργειών τους. Η αλγεινή συμπεριφορά του, αντλώντας στοιχεία από το βόρβορο της ανηθικότητας, δεν πρέπει να μείνει αναπάντητη.

Καλούμε τους αρμόδιους παράγοντες να διερευνήσουν σε βάθος την υπόθεση και να τιμωρήσουν παραδειγματικά τον επαίσχυντο τούτο τυραννίσκο.

για το Διοικητικό Συμβούλιο

         Ο Πρόεδρος          Ο Γ. Γραμματέας

Αριστείδης Δάγλας         Γεώργιος Αβραμίδης

Download PDF

Διαβαστε επισης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy