Ανακοινώσεις

Ανακοίνωση 11-03-2010

Download PDF

Με αφορμή τα όσα ευτράπελα και αστήρικτα δημοσιεύτηκαν σε πρόσφατο έγγραφο του πρωτοβάθμιου συλλόγου εργαζομένων του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, η ΠΑΣΥΝΟ-ΕΣΥ επισημαίνει ότι το «συνδικαλίζεσθαι» αποτελεί δικαίωμα και όχι υποχρέωση των εργαζομένων.

Οι νοσηλευτές σαφέστατα μπορούν να ανήκουν σε δυο πρωτοβάθμια σωματεία σύμφωνα με το συνδικαλιστικό νόμο 1264/1982 και κανένας «πεφωτισμένος» εργατοπατέρας δε μπορεί να τους παραπλανήσει ή να τους πιέσει με ανήθικες και αμφιβόλου πιστότητας μεθόδους.

Επιπλέον, από τα καταστατικά τόσο του ΣΥ.ΝΟ Έβρου, όσο και του Σ.Υ.Κ.Ν.Ε δεν προκύπτει κάτι αντίθετο, παρά τα όσα ψευδή κυκλοφόρησαν εγγράφως οι εκπρόσωποι του τελευταίου.

Η ΠΟΕΔΗΝ έχει αποτύχει από καιρό να προασπίσει τα συμφέροντα του κλάδου μας, επειδή όχι μόνο ανέλαβε εργολαβικά το ρόλο του κυβερνητικού εκπροσώπου ανεξαρτήτου κυβερνήσεως από το 1983 μέχρι σήμερα, αλλά αποτέλεσε το δούρειο ίππο του ξεπουλήματος των δικαιωμάτων όλων των εργαζομένων στην υγεία, με αντάλλαγμα την εξαργύρωση προσωπικών ευεργετημάτων για τους ολίγους άεργους κηφήνες που τη διοικούν, ομονοώντας και συμφωνώντας σε όλα, ανεξαρτήτου κομματικής παρατάξεως.

Το ΔΣ της ομοσπονδίας μας ΠΑΣΥΝΟ-ΕΣΥ, καλεί τους νοσηλευτές του νομού Έβρου να γυρίσουν την πλάτη στους «επαγγελματίες» συνδικαλιστές της ΠΟΕΔΗΝ και να συμμετάσχουν μαζικά στην 24ωρη απεργία μας την Τρίτη 16 Μαρτίου 2010, ενωτικά, κλαδικά και ακηδεμόνευτα.

Τέλος, χαιρετίζουμε την ίδρυση του ΣΥ.ΝΟ Έβρου και καλωσορίζουμε τους συναδέλφους μας στη μεγάλη οικογένεια της ΠΑΣΥΝΟ-ΕΣΥ.

ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΠΑΣΥΝΟ-ΕΣΥ

Διαβαστε επισης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy