Ανακοινώσεις Τελευταίες Εξελίξεις

Ανακοίνωση

Η σημαντική δικαστική επιτυχία της ΠΑΣΥΝΟ ΕΣΥ στο Συμβούλιο της Επικρατείας, αναφορικά με τη διεκδίκηση των αναδρομικών του επιδόματος των προϊσταμένων των νοσηλευτικών τμημάτων, διαπιστώνουμε ότι εκτός των πολλών θετικών σχολίων που απέσπασε, προσέλκυσε και το ενδιαφέρον ορισμένων καιροσκόπων που κατά πάγια τακτική, καπηλεύονται επιτυχίες άλλων.

Συγκεκριμένα σε ορισμένα νοσοκομεία εκδηλώθηκαν κινήσεις παρασιτικού χαρακτήρα, από «συναδέλφους» οι οποίοι, χωρίς να συναισθάνονται το μέγεθος της ανευθυνότητάς τους, επιχειρούν να προσποριστούν ίδια οφέλη, ρίχνοντας το επίπεδο μιας σημαντικής επιτυχίας που μόνο με την ΠΑΣΥΝΟ ΕΣΥ μπορεί να υλοποιηθεί, χρησιμοποιώντας όρους και τακτικές παζαριού ή δημοπρασίας.

Επιπλέον, διαπιστώνουμε ότι ορισμένες οργανώσεις, ενώ αναφέρονται στην εν λόγω επιτυχία, εν τούτοις διστάζουν να πουν με παρρησία, ότι η ΠΑΣΥΝΟ ΕΣΥ ήταν αυτή που την κατάφερε δαπανώντας από το ταμείο της ένα τεράστιο χρηματικό ποσόν και επιχειρούν να την οικειοποιηθούν με τρόπο άκομψο και ανήθικο.

Ανακεφαλαιώνοντας, τονίζουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι ο μόνος δρόμος για την ασφαλή διεκδίκηση των αναδρομικών για το επίδομα των προϊσταμένων είναι αυτός της ΠΑΣΥΝΟ ΕΣΥ.

Κάθε άλλη εκδοχή είναι εκ του πονηρού και αποσκοπεί προφανώς είτε σε προσωπικά οφέλη των επίδοξων «καλοθελητών», είτε σε αποπροσανατολισμό των δικαιούχων προκειμένου να πληγεί η μεγάλη επιτυχία της Ομοσπονδίας μας.

Τέλος, υπενθυμίζουμε ότι η ΠΑΣΥΝΟ ΕΣΥ ουδέποτε διεκδίκησε ουτοπικές στοχεύσεις όπως δώρα Χριστουγέννων κτλ, αλλά πάντοτε στάθηκε συνεπής στο πλευρό των μελών της, και για τούτο, δικαιώθηκε από το αποτέλεσμα.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                                                                                       Ο Γ. Γραμματέας 

Αριστείδης Δάγλας                                                                           Γεώργιος Αβραμίδης

Download PDF

Διαβαστε επισης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy