Ανακοινώσεις

Ανακοίνωση

Ο ΠΑΣΥΝΟ – ΕΣΥ παρακολουθώντας τα γεγονότα που λαμβάνουν χώρα το τελευταίο διάστημα στα Νοσοκομεία Γ.Ν.Ν.Θ.Α. «Η Σωτηρία» και Γ.Ν.Α. «Γ.Γεννηματάς» δηλώνει την ενεργή συμμετοχή του και στηρίζει με την παρουσία του τους αγώνες των εργαζομένων για την διατήρηση του αριθμού των κλινών των Νοσοκομείων, για την ανεξάρτητη λειτουργία τους πέρα από συνενώσεις που αποσκοπούν στην μείωση κλινών, στον εκφοβισμό του προσωπικού για πιθανή μείωσή του, για ξεπούλημα δημόσιας περιουσίας και για εισχώρηση ιδιωτών στα δημόσια Νοσοκομεία.

Οι υποσχέσεις του Υπουργείου για εξαίρεση των δύο αυτών Νοσοκομείων από την νομοθετική ρύθμιση δεν ικανοποιεί κανέναν εργαζόμενο. Είναι για μας μια ακόμα ακάλυπτη επιταγή των κυβερνόντων, μια σαν όλες τις άλλες που ποτέ δεν έγιναν πράξη. Οι εργαζόμενοι χορτάσαμε πλέον από υποσχέσεις, ΖΗΤΑΜΕ ΑΜΕΣΑ ΠΡΑΞΕΙΣ.

Ο ΠΑ.ΣΥ.ΝΟ. – ΕΣΥ και οι Νοσηλευτές απαιτούμε:

  • Νομοθετική Ρύθμιση που θα εξαιρεί τα Νοσοκομεία από τις συνενώσεις των Οργανισμών

  • Καμία μείωση των κλινών των Νοσοκομείων

  • Διασφάλιση της εργασίας σε όλους τους υπαλλήλους όλων των Νοσοκομείων

  • Άμεση πρόσληψη Νοσηλευτικού προσωπικού για βελτίωση των συνθηκών Νοσηλείας των Ασθενών.

  • Δωρεάν υγεία για όλους

  • Πλήρης υλικοφαρμακευτική κάλυψη των αναγκών των Νοσοκομείων.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

Ο ΠΑ.ΣΥ.ΝΟ. – ΕΣΥ καλεί τους Νοσηλευτές, την Τρίτη 27/03/2012, στις 8:00π.μ. στην πύλη του Νοσοκομείου «Η Σωτηρία» σε μια συγκέντρωση συμπαράστασης στους εργαζόμενους του Νοσοκομείου.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                  Η Γεν. Γραμματέας

Παπανδρέου Νικόλαος                  Μπεκρή Ελένη

Download PDF

Διαβαστε επισης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy