Ανακοινώσεις

Ανακοίνωση

Ο ΠΑ.ΣΥ.ΝΟ. – ΕΣΥ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει ότι οι αγώνες των εργαζομένων του Ν.Ν.Θ.Α. «Η  ΣΩΤΗΡΙΑ» που έτυχαν της ενεργής μας συμπαράστασης για ματαίωση της συνένωσης του συγκεκριμένου Νοσοκομείου με το Γ.Ν. «Γ. ΓΕΝΗΜΜΑΤΑΣ» , στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία. Στις 7/5/2012 με το Φ.Ε.Κ. υπ’ αριθμ. 1559 αποφασίστηκε η αυτόνομη διοίκηση του καθενός εκ των δύο Νοσοκομείων με αποτέλεσμα την διατήρηση των οργανικών τους κλινών και θέσεων και την διασφάλιση των εργαζομένων από πιθανές απολύσεις.

Οι ενέργειες του Δ.Σ. του ΠΑ.ΣΥ.ΝΟ. – ΕΣΥ με την συμπαράσταση της Ε.Ν.Ε., της ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο.-Ε.Σ.Υ. και του ΣΥ.ΝΟ.ΨΥ.ΝΟ για την συμμετοχή νοσηλευτών–  μελών στις κινητοποιήσεις των εργαζομένων του «ΣΩΤΗΡΙΑ» ήταν άμεσες, απόλυτα επιτυχημένες και έβαλαν ένα ακόμα λιθαράκι στις κατακτήσεις των Νοσηλευτών μετά τις πρόσφατες επιτυχίες που αφορούσαν το ανθυγιεινό επίδομα και το επίδομα υποδιευθυντών για τους/τις Τομεάρχες της Νοσηλευτικής υπηρεσίας.

Δείχνουμε λοιπόν με αυτόν τον τρόπο ότι προχωράμε με γνώμονα το κοινό συμφέρον, τη δυναμική διεκδίκηση των δικαιωμάτων των Νοσηλευτών, την ενότητα του Κλάδου μας πέρα από κομματικές γραμμές, με βάση τα έργα μας και όχι φρούδες υποσχέσεις.

Οι αγώνες μας όχι μόνο δεν σταματούν αλλά γιγαντώνονται μέσα από αυτές τις επιτυχίες. Καλούμε όλους τους Νοσηλευτές να συστρατευτούν δίπλα μας για νέες κατακτήσεις σε όσα διεκδικούμε όπως:

  • Άμεση πρόσληψη μόνιμου Νοσηλευτικού προσωπικού
  • Μισθολόγιο για τους Νοσηλευτές ανάλογο με αυτό των Κρατών της Ευρώπης
  • Αποπληρωμή των δεδουλευμένων σε όλα τα Νοσοκομεία
  • Ενίσχυση των Νοσοκομείων με τα απαραίτητα φάρμακα και υλικά

 

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΜΕ

Download PDF

Διαβαστε επισης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy