Ανακοινώσεις

Ανακοίνωση

Ο ΠΑ.ΣΥ.ΝΟ. – ΕΣΥ σας καλεί στην 1η Νοσηλευτική Συνδικαλιστική Ημερίδα με θέμα : Δράση και στόχοι του ΠΑ.ΣΥ.ΝΟ. – ΕΣΥΟι Νοσηλευτές καθορίζουμε το μέλλον μας που θα διεξαχθεί στις 8 Ιουνίου 2013 στις 9:00 π.μ. στο Αμφιθέατρο του Νοσοκομείου “Η ΣΩΤΗΡΙΑ”.

Στην ημερίδα θα αναπτυχθούν η έως τώρα δράση του ΠΑ.ΣΥ.ΝΟ. – ΕΣΥ , οι θέσεις μας για τα δικαιώματα των Νοσηλευτών αλλά και την ανάπτυξη του τομέα υγείας της χώρας μας , οι στόχοι του σύγχρονου συνδικαλισμού . Θα αναλυθεί το νομικό πλαίσιο που αφορά το Νοσηλευτικό προσωπικό και θα υπάρξει συζήτηση των Νοσηλευτών με το Δ.Σ. της Πανελλήνιας Συνδικαλιστικής Νοσηλευτικής Ομοσπονδίας του ΕΣΥ.

Η συμμετοχή όλων των Νοσηλευτών των νοσοκομείων της Αττικής θα καταδείξει την ενότητα του κλάδου μας , την αποφασιστικότητά μας για δράση και λύσεις , την δυναμική απάντηση του κλάδου μας στα προβλήματα που μας απασχολούν .

ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ

ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΑΖΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΕΣ

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος Η Γεν. Γραμματέας
Παπανδρέου Νικόλαος Μπεκρή Ελένη

Download PDF

Διαβαστε επισης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy