Ανακοινώσεις

Ανακοίνωση

Στα πλαίσια της κοινωνικής δραστηριότητας των Νοσηλευτριών και Νοσηλευτών της Αττικής , μετά από πρόταση της Αντιπροέδρου του ΠΑ.ΣΥ.ΝΟ. – Ε.Σ.Υ. κ. Σάκουλα Ζωής και ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. , σας καλούμε να συμβάλλετε στον Αγώνα Ανθρωπιάς και Αδελφοσύνης με ρούχα παιδικά και ενηλίκων , τρόφιμα μακράς διάρκειας , παιχνίδια και ότι άλλο θεωρείτε χρήσιμο για άπορα παιδιά και ενήλικες .

Η συλλογή θα ξεκινήσει την Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014 και θα τελειώσει την Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014 στα γραφεία της Ομοσπονδίας που βρίσκονται στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας 117 . Οι ώρες που θα μπορείτε να μας επισκεφτείτε είναι από τις 10 το πρωί ως τις 2 το μεσημέρι καθημερινά . Τα είδη που θα συλλέξουμε θα δοθούν σε ειδικές εκδηλώσεις στο Ίδρυμα Αστέγων του Δήμου Αθηναίων και στον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό «Κιβωτός του Κόσμου» . Με αυτή την κίνηση δείχνουμε για μια ακόμη φορά ότι ο συνδικαλισμός των Νοσηλευτών δεν έχει μόνο διεκδικητικό αλλά και κοινωνικό και ανθρώπινο χαρακτήρα .

ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΤΟ 2014 ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΠΑ.ΣΥ.ΝΟ.- Ε.Σ.Υ

Download PDF

Διαβαστε επισης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy