Ανακοινώσεις Πρωτοβάθμια Σωματεία ΣΥ.ΝΟ Αρκαδίας - ΕΣΥ

Αναλυτική Έκθεση Πεπραγμένων ΣΥ.ΝΟ-ΕΣΥ Ν.Αρκαδίας 2012

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Το ΔΣ του ΣΥ.ΝΟ-ΕΣΥ Ν. ΑΡΚΑΔΙΑΣ, στην κατεύθυνση της ενημέρωσης των μελών του, εκδίδει και κυκλοφορεί αναλυτική έκθεση πεπραγμένων.

Για τους μήνες Ιανουάριο 2012 έως και Δεκέμβριο 2012, παραθέτουμε τα ακόλουθα:

31-1-12: Συνεδρίαση του ΔΣ με θέματα:

  1. Οργάνωση της επικείμενης συνάντησης με τη Διοικήτρια του Γενικού Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης «Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ» και την Υποδιοικήτρια του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Τρίπολης για θέματα που αφορούν  τον κλάδο μας.
  2. Καταγγελία, που απεστάλη στην ομοσπονδία μας και μας διαβιβάστηκε, της Νοσηλεύτριας Τ.Ε. του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Τρίπολης Ψυχάρης Βασιλικής, η οποία καταγγέλλει την διαδικασία επιλογής Τομεάρχου Νοσηλευτικής Υπηρεσίας στο Ψ.Ν. Τρίπολης.

 21-1-12: Δελτίο τύπου

Μετά από πολυετή προσωπική και οικογενειακή ταλαιπωρία στις αίθουσες των δικαστηρίων οι συνάδελφοί μας  Νοσηλευτές ΤΕ του ΨΝ Τρίπολης στη δίκη που διεξήχθη στην Τρίπολη 20/3/12  αθωώθηκαν από όλες τις κατηγορίες που αφορούσαν την διαχείριση χρημάτων των ασθενών.

Το δικαστήριο έκρινε  από την ακροαματική διαδικασία ότι οι Νοσηλευτές δεν μπορεί να αφήνουν το Νοσηλευτικό τους έργο και παράλληλα να διαχειρίζονται και τα χρήματα των ασθενών.

Το ΔΣ του Συλλόγου Νοσηλευτών Νομού Αρκαδίας που όλα αυτά τα χρόνια ήταν δίπλα στους Νοσηλευτές στις δικαστικές αίθουσες και έζησε μαζί τους την αγωνία τους για την έκβαση της δίκης εύχεται να μην υποστεί  ποτέ ξανά τέτοια άδικη ταλαιπωρία προσωπική όσο και οικογενειακή κανένας Νοσηλευτής

Για το λόγω αυτό το ΔΣ του Συλλόγου Νοσηλευτών Νομού Αρκαδίας θέλει να διαβεβαιώσει ότι πάντα θα βρίσκεται δίπλα στα Μέλη του και θα αγωνίζεται για τα δικαιώματά τους όπως το έχει κάνει, όποτε χρειάστηκε, όλα αυτά τα χρόνια.

 29-3-12: Συνεδρίαση του ΔΣ με θέμα:

Ενημέρωση του ΔΣ του ΣΥ.ΝΟ – Ε.ΣΥ Ν.ΑΡΚΑΔΙΑΣ, από τον Πρόεδρο και την Αντιπρόεδρο του Συλλόγου, για την συνάντηση που είχαν στις 13/3/2012 με την Διοικήτρια του Γενικού Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης «Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ», για τα εξής θέματα που αφορούν τον κλάδο μας:

Α) Άμεση καταβολή των δεδουλευμένων, πρόσθετων αμοιβών (υπερωριών, αργιών, νυχτερινών και εξαιρέσιμων). Η Διοικήτρια δεσμεύτηκε ότι τα χρήματα για τους μήνες Σεπτέμβριος, Οκτώβριος και Νοέμβριος του 2011 έχουν εγκριθεί και εντός των προσεχών ημερών θα καταβληθούν.

Β) Ζητήθηκε από την Διοικήτρια  η απεμπλοκή των Νοσηλευτών του Ψ.Ν.Τ από την διαχείριση χρημάτων των ασθενών.

 11-4-12: Δελτίο τύπου

Μέλη του ΔΣ του Συλλόγου Νοσηλευτών Εθνικού Συστήματος Υγείας Νομού Αρκαδίας συναντήθηκαν στις 11/4/2012 με την Διοικήτρια του Γενικού Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης «Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ» για την εμπλοκή στην καταβολή των δεδουλευμένων, πρόσθετων αμοιβών (υπερωριών, αργιών, νυχτερινών και εξαιρέσιμων). Η Διοικήτρια δεσμεύτηκε ότι για τα χρήματα για τους μήνες Σεπτέμβριο και Οκτώβριο 2011 θα το έφερνε ως έκτακτο (εκτός ημερήσιας) θέμα στο έκτακτο ΔΣ του Οργανισμού που θα γινόταν την ίδια μέρα.

Κατόπιν επικοινωνίας που είχε το ΔΣ του Συλλόγου Νοσηλευτών Εθνικού Συστήματος Υγείας Νομού Αρκαδίας με το γραφείο της Διοικήτριας μας έγινε γνωστό ότι στο ΔΣ του Γενικού Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης «Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ» πάρθηκαν οι απαραίτητες αποφάσεις έτσι ώστε να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες προς το αρμόδιο Υπουργείο για να διασφαλιστούν τα χρήματα για τους μήνες Σεπτέμβριο και Οκτώβριο 2011.

 29-5-12: Συνεδρίαση του ΔΣ με θέμα:

  1. Ενημέρωση του ΔΣ του ΣΥ.ΝΟ – Ε.ΣΥ Ν.ΑΡΚΑΔΙΑΣ για τις εργασίες του 5ου Πανελλήνιου κ΄ 4ου Πανευρωπαϊκού Επιστημονικού κ΄ Επαγγελματικού Νοσηλευτικού Συνεδρίου που έγινε στην Κέρκυρα 10-13 Μαΐου 2012.
  2. Απόφαση για λήψη μέτρων αν συνεχιστεί η εμπλοκή των Νοσηλευτών του Ψ.Ν.Τ στην διαχείριση χρημάτων των ασθενών.

 23-8-12: Συνεδρίαση του ΔΣ με θέμα:

  1. Οργάνωση της επικείμενης συνάντησης με την διοικήτρια του Γενικού Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης «Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ» και με την υποδιοικήτρια του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Τρίπολης, για θέματα που αφορούν  τον κλάδο μας.
  2. Η θέση του Συλλόγου στις επικείμενες εκλογές για υπηρεσιακό συμβούλιο.
  3. Πρόταση του προέδρου για συνάντηση του ΔΣ του Συλλόγου Νοσηλευτών Εθνικού Συστήματος Υγείας Νομού Αρκαδίας με τον Αρκά Υπουργό Υγείας κ. Ανδρέα Λυκουρέτζο για θέματα που αφορούν τον κλάδο μας.

 23-8-12: Συνεδρίαση του ΔΣ με θέμα:

  1. Οργάνωση της ετήσιας γενικής συνέλευσης του Συλλόγου Νοσηλευτών Εθνικού Συστήματος Υγείας Νομού Αρκαδίας
  2. Επικείμενες μεταβολές στα εργασιακά των Νοσηλευτών στο Ψυχιατρικό  Νοσοκομείο Τρίπολης
  3. Γενική εφημερία Νοσηλευτών στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης

 16-11-12: Επιστολή

Προς: Την Διοικητή του Γενικού Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης  «Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ»

To ΔΣ, του Συλλόγου Νοσηλευτών Εθνικού Συστήματος Υγείας Νομού Αρκαδίας, ζητά να ενημερωθεί για τους λόγους της μη   καταβολής  των δεδουλευμένων, πρόσθετων αμοιβών (υπερωριών, αργιών, νυχτερινών και εξαιρέσιμων) στους Νοσηλευτές ΠΕ και ΤΕ για τους μήνες Σεπτέμβριο – Οκτώβριο του 2011 και Μάρτιο του 2012.

22-11-12: Απαντητική Επιστολή της διοικήτριας του Γενικού Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης  σχετικά με δεδουλευμένα ΠΕ, ΤΕ Σεπτεμβρίου, Οκτωβρίου 2011 και Μαρτίου 2012.

Η επιστολή θα τεθεί υπόψιν των μελών του Συλλόγου Νοσηλευτών Εθνικού Συστήματος Υγείας Νομού Αρκαδίας στη Γενική Συνέλευση.

7-12-12: Πραγματοποιήθηκε  η Τακτική Γενική Συνέλευση του ΣΥ. ΝΟ – ΕΣΥ Ν. ΑΡΚΑΔΙΑΣ και ομόφωνα εγκρίθηκε ο Διοικητικός Απολογισμός και η έκθεση πεπραγμένων του ΔΣ.

Με τη βεβαιότητα ότι η δική σας συμμετοχή θα συνεχίσει να είναι μεγάλη, ελπίζουμε η έκθεση πεπραγμένων του επόμενου έτους να είναι ακόμη πιο περιεκτική.

Σας ευχαριστούμε και σας περιμένουμε.

Για το ΔΣ του ΣΥ. ΝΟ-ΕΣΥ Ν. ΑΡΚΑΔΙΑΣ

 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                    Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΟΣΚΙΝΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ                         ΚΩΤΣΙΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

Download PDF

Διαβαστε επισης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy