Ανακοινώσεις

Αντιεπαγγελματικός Εκφοβισμός από Διευθυντές Ιατρούς στο Θριάσιο

Με αφορμή τις απαράδεκτες, έκνομες, προκλητικές και εξοργιστικές έγγραφες οχλήσεις σε τμηματάρχες της Ν.Υ. του Θριάσιου νοσοκομείου, από διευθυντές ιατρούς του Χειρουργικού τομέα, η ΠΑΣΥΝΟ ΕΣΥ τονίζει ότι θα στηρίξει με όλες της τις δυνάμεις το δίκαιο των μελών της, που επιχειρείται να τεθεί εν αμφιβόλω από την αδιαλλαξία των ως άνω αναφερομένων διευθυντών.

Οι απόπειρες εκβίασης και εκφοβισμού των προϊσταμένων, προκειμένου να ασκήσουν καθήκοντα αμιγώς ιατρικά, όπως καθορίζεται από την κείμενη νομοθεσία, δεν θα βρουν έδαφος να ευδοκιμήσουν.

Οι νοσηλευτές δεν είναι ιδιωτικοί υπάλληλοι κανενός διευθυντή και βέβαια το νοσοκομείο δεν αποτελεί ιδιωτικό ίδρυμα κανενός, αλλά ανήκει στο ΕΣΥ και διέπεται από τους νόμους της Ελληνικής Πολιτείας.

Επιπλέον οι κύριοι Διευθυντές που με περισσή ευκολία εκτίθενται, εκδίδοντας ανερμάτιστα και αντισυναδελφικά έγγραφα, ίσως θα πρέπει να μάθουν έστω και την δωδέκατη ώρα ότι η Ιατρική Υπηρεσία είναι ισότιμη με την Νοσηλευτική και όχι υπερκείμενη αυτής.

Κλείνοντας καλούμε τους προϊσταμένους να μην υπαναχωρήσουν στην δίκαια απόφασή τους και να αποτινάξουν δια παντός από πάνω τους κάθε αλλότριο καθήκον, κλείνοντας τα αυτιά τους σε κάθε αλαζονική απόπειρα εκφοβισμού, από όπου κι αν αυτή προέρχεται.

Η ΠΑΣΥΝΟ – ΕΣΥ παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις και θα επανέλθει άμεσα.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                                                                                       Ο Γ. Γραμματέας

Αριστείδης Δάγλας                                                                                 Γεώργιος Αβραμίδης

Download PDF

Διαβαστε επισης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy