Δελτία Τύπου Τελευταίες Εξελίξεις

Αποτυπώθηκαν ευκρινώς όλες οι προοπτικές της Νοσηλευτικής στην άκρως επιτυχημένη Ημερίδα του ΣΥ.ΝΟ. Αχαΐας

Την Παρασκευή 24 Μαΐου, πραγματοποιήθηκε η 2η Ημερίδα του ΣΥ.ΝΟ. Αχαΐας, στο αμφιθέατρο του Ανοιχτού Πανεπιστημίου στην Πάτρα. Η συμμετοχή των Νοσηλευτών, των Επαγγελματιών Υγείας αλλά και των Φοιτητών Νοσηλευτικής ήταν αθρόα καθ’ όλη τη διάρκεια της επιστημονικής εκδήλωσης. Το επιστημονικό πρόγραμμα της ημερίδας καθήλωσε τους συμμετέχοντες και μέσα από τις εξαιρετικές παρουσιάσεις των ομιλητών αποτυπώθηκαν ευκρινώς όλες οι αντανακλάσεις της Νοσηλευτικής Επιστήμης.

Παράλληλα με το πρόγραμμα της  ημερίδας διεξήχθη και η Στρογγυλή Τράπεζα της ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ. όπου ενημερώθηκαν όλοι οι παρευρισκόμενοι για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τα φλέγοντα νοσηλευτικά ζητήματα, για νομικής φύσεως θέματα και για τις δράσεις της Ομοσπονδίας. Μέσα από τη συζήτηση αναπτύχθηκε ένας άκρως εποικοδομητικός διάλογος και αποτυπώθηκε ευκρινώς και με ρεαλιστικό τρόπο η παρούσα κατάσταση στις Υπηρεσίες Υγείας, καθώς κι όλες οι διαχρονικές παθογένειες του «αντι – νοσηλευτικού» Εθνικού Συστήματος Υγείας. Είναι ξεκάθαρο πλέον το γεγονός ότι όλοι οι Νοσηλευτές πρέπει να συσπειρωθούμε γύρω από την ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ. με τη μαζική συμμετοχή και εγγραφή στους Πρωτοβάθμιους Συλλόγους Νοσηλευτών. Μόνο ενωμένοι θα καταφέρουμε να διεκδικήσουμε και να πετύχουμε τους στόχους μας για να εξελίξουμε το επάγγελμά μας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ. συγχαίρει τον Πρόεδρο του ΣΥ.ΝΟ. – Ε.Σ.Υ. Ν. Αχαΐας κ. Χαράλαμπο Λεβέντη, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, καθώς και τα μέλη της Οργανωτικής και Επιστημονικής Επιτροπής για την υποδειγματική οργάνωση της επιστημονικής εκδήλωσης, δηλώνοντας αρωγός στο πολύ σημαντικό έργο τους. Ένα ασφυκτικά γεμάτο αμφιθέατρο αυξάνει το αίσθημα ευθύνης απέναντι στους Νοσηλευτές. Ένα ασφυκτικά όμως γεμάτο αμφιθέατρο από νέους στην πλειοψηφία τους Νοσηλευτές μας ενδυναμώνει ακόμη περισσότερο για να αγωνιστούμε, να διεκδικήσουμε και να απαιτήσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ την έμπρακτη αναγνώριση και το ΣΕΒΑΣΜΟ από την Πολιτεία για το έργο μας! Και θα τα καταφέρουμε!

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                                                Ο Γεν. Γραμματέας

Γεώργιος Αβραμίδης                                   Τζαννής Πολυκανδριώτης

Διαβαστε επισης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy