Δελτία Τύπου Πρωτοβάθμια Σωματεία ΣΥ.ΝΟ. Θεσσαλονίκη - ΕΣΥ Τελευταίες Εξελίξεις

ΑΧΕΠΑ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Σύλλογος Νοσηλευτών Νομού Θεσσαλονίκης ενώνει την φωνή του μαζί με όλους όσους καταγγέλλουν  περιστατικά παραβατικότητας στους χώρους του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ , τα οποία δυστυχώς είναι διαρκώς αυξανόμενα και επαναλαμβανόμενα .

Η παντελής έλλειψη φύλαξης τις απογευματινές και βραδινές κυρίως ώρες στους χώρους του ΑΧΕΠΑ τα τελευταία χρόνια , οδήγησαν πολλούς ανθρώπους να βρουν καταφύγιο στους χώρους του νοσοκομείου και να θέτουν σε κίνδυνο την ακεραιότητα του προσωπικού , των ασθενών  και των συνοδών τους.

Καθημερινό φαινόμενο αποτελούν οι κλοπές, οι επιθέσεις , η διακίνηση και δυστυχώς ο κατάλογος  διαρκώς μεγαλώνει ενώ ο Διοικητής και η Υποδιοικήτρια απλά παρακολουθούν δίχως να δίνουν καμία απολύτως λύση .

Αλήθεια πόσα χρόνια θα παρακολουθούν απαθείς αυτήν την κατάσταση;

Πόσο δύσκολο είναι να καταλάβουν ότι ο νοσηλευτής που εφημερεύει και το προσωπικό που εργάζεται  και πρέπει να μετακινηθεί στους χώρους του νοσοκομείου ΦΟΒΑΤΑΙ και ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ.  !!!

O χειμώνας που έρχεται θα διογκώσει και άλλο το πρόβλημα , γι αυτό ζητάμε άμεσα την λήψη μέτρων.

Πρέπει το Υπουργείο Υγείας , αλλά και η νέα Διοίκηση της 4ης ΥΠΕ να προβούν σε όλες εκείνες τις  ενέργειες για να αντιμετωπιστούν όλα αυτά τα προβλήματα, πριν έρθουμε αντιμέτωποι με τραγικές  για  όλους καταστάσεις.

Ο  Πρόεδρος                                                      Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΠΑΛΙΟΖΟΓΛΟΥ                       ΣΟΦΙΑ   ΖΟΥΡΝΑΤΖΗ

Διαβαστε επισης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy