Δελτία Τύπου Πρωτοβάθμια Σωματεία ΣΥ.ΝΟ. Αχαΐας - ΕΣΥ

Βιαιοπραγία Γιατρού κατά Νοσηλεύτριας στο ΠΓΝΠ

Download PDF

Η λέξη ιατρός συνειρμικά παραπέμπει σε επιστήμονα, άτομο με  υψηλό μορφωτικό επίπεδο που σκέφτεται και δρα αναλόγως και όχι σε άτομο με αδυναμία ελέγχου συμπεριφοράς και βίαιες αντιδράσεις.

Ο ΣΥ.ΝΟ. Αχαΐας με λύπη και αποτροπιασμό πληροφορήθηκε το θλιβερό περιστατικό που συνέβη στο Π.Γ.Ν.Π. όπου ιατρός αναίτια βιαιοπράγησε εναντίον  Νοσηλεύτριας.

Ο ΣΥ.ΝΟ. Αχαΐας καταδικάζει τέτοιες επαίσχυντες πράξεις και δηλώνει πως θα υπερασπιστεί με όλες του τις δυνάμεις τα άτομα που θίγονται.

Ο ΣΥ.ΝΟ. Αχαΐας ζητά τόσο από του εργαζόμενους του Π.Γ.Ν.Π. αλλά και τους πολίτες να καταδικάσουν ηθικά τέτοιες απαράδεκτες συμπεριφορές.

Ο  κύριος αυτός προφανώς θεώρησε ότι μπορεί να συμπεριφέρεται προσβλητικά και βίαια στους συνεργάτες του.

Καλούμε την διοίκηση του Π.Γ.Ν.Π., τον Ιατρικό Σύλλογο και την Ε.Ι.Ν.Α.  να προβούν άμεσα σε όλες τις   νόμιμες διαδικασίας που προβλέπονται για μια τέτοια επονείδιστη πράξη δημόσιου λειτουργού και μάλιστα στο χώρο όπου παρέχεται περίθαλψη ασθενών και να καταδείξουν ότι τέτοιες συμπεριφορές δεν είναι ούτε αποδεκτές αλλά και ούτε ανεκτές από κανέναν.

Για το Δ.Σ. του ΣΥ.ΝΟ Αχαΐας

Ο Πρόεδρος                                                                                   Η Γραμματέας

Αρβανίτης Γεώργιος                                                                        Ζησιμοπούλου Μαρία

Διαβαστε επισης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy