Άρθρα

Γιάννης Αρκάς: «Α.Ο.Ν.Μ. & ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ. μαζί, με γνώμονα τον ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ…»

Δια του παρόντος ως Πρόεδρος του Πανελλήνιου Αθλητικού Συλλόγου Μεταμοσχευμένων «ΔΡΟΜΕΑΣ», ο οποίος είναι και ο αρχαιότερος Αθλητικός Σύλλογος με έτος Ίδρυσης το 1998, αλλά και εκπρόσωπος της Δημοσίων σχέσεων της Α.Ο.Ν.Μ., θέλω να υποκλιθώ στην Πανελλήνια Συνδικαλιστική Νοσηλευτικής Ομοσπονδία του Εθνικού Συστήματος Υγείας και στους εξαίρετους:

  1. Πρόεδρο, κ. Γεώργιο Αβραμίδη,
  2. Γενικό Γραμματέα, κ. Τζαννή Πολυκανδριώτη
  3. Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και Αρχηγό της Ποδοσφαιρικής της ομάδας κ. Νικόλαο Κιούση.

Δεν ήταν καθόλου τυχαίο, από ότι η φαίνεται η συνάντηση αυτών των ανθρώπων με τα στελέχη της Α.Ο.Ν.Μ. διότι άπαντες εμπνέονται από κοινά Οράματα και στόχους για την κοινωνία… Η προσφορά στον άνθρωπο με ανθρωπισμό, αλτρουισμό και  ανιδιοτέλεια είναι στόχος ιερός τόσο της ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ. όσο και της Αθλητικής Ομοσπονδίας Νεφροπαθών και Μεταμοσχευμένων.

Η τεράστια συμβολή  των Ηρώων !!! Νοσηλευτών κατά την διάρκεια της πανδημίας του COVID – 19, έδειξε το μεγαλείο της ψυχής των στην ποιο κρίσιμη περίοδο της μεταπολεμικής Ελλάδας.

Από την άλλη πλευρά η Α.Ο.Ν.Μ. δια των πράξεών της και των ενεργειών της… διαδίδει την ευγενή ιδέα της ΔΩΡΕΑΣ ΟΡΓΑΝΩΝ και ΙΣΤΩΝ με άμεσο σκοπό την αύξηση των μεταμοσχεύσεων στην πατρίδα μας. Η ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ. … στήριξε τις αθλητικές εκδηλώσεις της Α.Ο.Ν.Μ.,  όπως την Λαμπαδηδρομία «ΙΑΣΩΝ 23» που έγινε προς τιμή του ΙΑΣΟΝΑ Λαλαούνη για την τεράστια προσφορά της αξιότιμης οικογένειας του, η οποία δώρισε όλα τα όργανα του παιδιού τους για να σωθούν 7 συνάνθρωποί μας… Επίσης στον Αγώνα Δρόμων 5 & 10 km που διεξήχθη στο Ο.Α.Κ.Α. στις 12 Ιουνίου 2022 για τη ΔΩΡΕΑ ΟΡΓΑΝΩΝ με πολύ μεγάλη επιτυχία. Η ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ. ήταν δίπλα στην Α.Ο.Ν.Μ. ψυχή τε και σώματι…

Το αποτέλεσμα αυτών και άλλων συνεργασιών με κοινωνικό η αθλητικό χαρακτήρα, όπως και με το ποδόσφαιρο, οδηγούν αυτούς τους δύο ΥΠΕΡΟΧΟΥΣ οργανισμούς σε πλήρη ταύτιση ..κοινών σκέψεων και δράσεων και πάντα με γνώμονα τον  ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ ….

Γιάννης Αρκάς,  Πρόεδρος του Πανελλήνιου Αθλητικού Συλλόγου Μεταμοσχευμένων «ΔΡΟΜΕΑΣ»,
Νοσηλευτικά Δρώμενα, 6ο Τεύχος, Απρίλιος – Μάιος – Ιούνιος 2022, «Editorial»

Διαβαστε επισης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy