Παρεμβάσεις

Για το Γ.Ν Αθηνών Σπηλιοπούλειο “Η Αγία Ελένη

Κυρία Υπουργέ,

Κρίνουμε απαραίτητο να σας ενημερώσουμε ότι στο Γ.Ν. Αθηνών Σπηλιοπούλειο «Η Αγία Ελένη», εδώ και μια διετία, πέντενοσηλευτές έχουν μετακινηθεί στη Διοικητική Υπηρεσία και ασκούν  αλλότρια καθήκοντα, με απόφαση της διοικήτριας κ. Αβούρη.
Η ΠΑΣΥΝΟ-ΕΣΥ, με προηγούμενο έγγραφό της, εγκαίρως είχε επισημάνει την  ανάγκη της άμεσης επιστροφής των μετακινηθέντων νοσηλευτών στη Νοσηλευτική Υπηρεσία και της ανάθεσης σε αυτούς αμιγώς νοσηλευτικών καθηκόντων.

Έκτοτε, καμία απάντηση δεν έχει δοθεί από την κυρία Αβούρη, γεγονός που μας αναγκάζει να εξαντλήσουμε κάθε νόμιμο συνδικαλιστικό μέσο, προκειμένου να υπερασπιστούμε τα συμφέροντα του από καιρό αποδεκατισμένου κλάδου των Νοσηλευτών.
Ως εκ τούτου, σας πληροφορούμε ότι η κ. Αβούρη έχει ενημερωθεί από την ομοσπονδία μας, ότι αν μέχρι την Παρασκευή 20-11-09 δεν έχει προβεί στην ανάκληση της απόφασής της, οι αντιδράσεις μας θα κορυφωθούν, ώστε οι νοσηλευτές να επιστρέψουν στα καθήκοντα για τα οποία έχουν εκπαιδευθεί ως απόφοιτοι τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Το ΔΣ της ΠΑΣΥΝΟ – ΕΣΥ

Διαβαστε επισης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy