Ανακοινώσεις

Για Υπηρεσιακό Ψηφίζουμε «Ενότητα»

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Ενόψει των εκλογών για την ανάδειξη εκπροσώπων στο Κοινό Υπηρεσιακό Συμβούλιο των Νοσοκομείων «Νίκαιας – Αγίας Βαρβάρας – Κ.Υ Σαλαμίνας», «Τζανείου», «Μεταξά» και «Κυθήρων», την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου, θεωρούμε ότι όλοι οι εργαζόμενοι πρέπει να συμμετάσχουν δυναμικά, δηλώνοντας παρόντες στις επικείμενες εξελίξεις που έρχονται στο χώρο της Υγείας.

Η «ΕΝΟΤΗΤΑ», ο συνδυασμός που γεννήθηκε από την ανάγκη του απογαλακτισμού του Νοσηλευτικού κόσμου, αλλά και όλων των εργαζομένων, από κομματικές λογικές και μικροπολιτικές εξαρτήσεις, αποτελείται  από όλους όσους έχουμε θέσει ψηλά, τον πήχη της εκπροσώπησης όλων των συναδέλφων, στα κέντρα λήψης των αποφάσεων.

Το Υπηρεσιακό Συμβούλιο που θα συγκροτηθεί, θα κληθεί να χειριστεί μείζονος σημασίας θέματα, όπως κρίσεις Τμηματαρχών, μετατάξεις, υπηρεσιακές μεταβολές, αναγνώριση μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών, άδειες και κάθε υπαλληλικό θέμα που λιμνάζει εδώ και χρόνια. Με βάση τα παραπάνω, η εκλογή εκπροσώπων, που θα υπερασπιστούν αποτελεσματικά όλους τους εργαζόμενους και δε θα διστάσουν να αντιπαρατεθούν με τις διοικήσεις των νοσοκομείων αν προκύψει θέμα που να θίγει τους συναδέλφους, είναι αποφασιστικής σημασίας για την ασφαλή και δίκαιη διεκπεραίωση όλων των προαναφερθέντων ζητημάτων.

Μακριά από κόμματα, εξαρτήσεις και προαπαιτούμενα, δώστε την ευκαιρία στην «ΕΝΟΤΗΤΑ» να δείξει ότι θα δικαιολογήσει πλήρως την επωνυμία του  τίτλου της, στηρίζοντας  έμπρακτα το ψηφοδέλτιό μας, στις εκλογές της 19ης του Δεκέμβρη.

Ακολουθεί ο κατάλογος με τα ονόματα των υποψηφίων μας ανά νοσοκομείο.

A/A ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΕΡΓ.ΦΟΡΕΑΣ
1 Απέργη Θεοδώρα Νίκαια
2 Γκούμα Ιωάννα Νίκαια
3 Εμμανουηλίδης Κοσμάς Μεταξά
4 Κακλαμάνου Ευδοκία Νίκαια
5 Καραμιχάλη Ευαγγελία Νίκαια
6 Κούβαρη Σταυρούλα Νίκαια
7 Κουλούρη Αγορίτσα Νίκαια(Κ.Υ.Σαλαμίνας)
8 Κρητικόπουλος Κυριάκος Νίκαια
9 Λυράκος Γεώργιος Νίκαια
10 Μαυρουλιά Κυρανιώ Νίκαια
11 Μελετιάδου Μαρία Τζάνειο
12 Μοδινού Όλγα Νίκαια
13 Μπορμπότη Ασημίνα Νίκαια
14 Παναγιωτουνάκου Πολυτίμη Νίκαια
15 Παπαλουκάς Κυριάκος Νίκαια
16 Πεντίδης Θεόδωρος Νίκαια
17 Σελεμίδης Νικόλαος Νίκαια
18 Σπυριδοπούλου Ελένη Τζάνειο
19 Τσεβά Ευγενία Τζάνειο
20 Φυσέκη Γαρυφαλλιά Νίκαια
21 Μαστορα Ευανθια Τζάνειο
22 Κυριακοπούλου Ελευθερία Νίκαια-Αγ.Βαρβάρα
23 Κοκκίνου Ελπίδα Μεταξά


Σας ευχαριστούμε.

Διαβαστε επισης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy