Δελτία Τύπου

Δελτίο Τύπου 04/10/2011

Η ΠΑΣΥΝΟΕΣΥ ανακοινώνει ότι συμμετέχει στις προγραμματισμένες απεργιακές κινητοποιήσεις που έχει προκηρύξει η ΑΔΕΔΥ, για τις 5 & 19 Οκτώβρη, καλύπτοντας συνδικαλιστικά τα μέλη των πρωτοβάθμιων σωματείων της σε όλη την επικράτεια.

Η συνεχιζόμενη απαξίωση του Εθνικού Συστήματος Υγείας και η βάναυση αποδόμηση του κοινωνικού κράτους δε μπορεί να μείνει αναπάντητη.

Η εφαρμοζόμενη πολιτική της κυβέρνησης είναι καταδικαστέα από το σύνολο των νοσηλευτών της χώρας, παραπέμποντάς μας σε ευτελή διαχείριση επιστατών στο αποικιοκρατικό σύστημα του προηγούμενου αιώνα, παρά σε διακυβέρνηση ανεξάρτητης χώρας.

ΟΧΙ ΣΤΗ ΛΗΣΤΡΙΚΗ ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΜΑΣ

Χρέος όλων μας είναι η ανάδειξη των υπαιτίων όλης αυτής της καλοστημένης πλεκτάνης εις βάρος των κοινωνικών κεκτημένων και η άμεση ανατροπή του συστήματος της σχεδιαζόμενης ολόπλευρης κατοχής.

Ήρθε η ώρα να ανατρέψουμε τις πρακτικές του ομίλου των εντολοδόχων, που τείνουν να μας μετατρέψουν σε άβουλα όντα χωρίς νεύρο, χωρίς συνείδηση και χωρίς φιλότιμο.

Με την ΠΑΣΥΝΟΕΣΥ αγωνιζόμαστε για:

  • Κατάργηση του επαίσχυντου θεσμού της εφεδρείας
  • Δημιουργία κλάδου Νοσηλευτών του ΕΣΥ
  • Ειδικό νοσηλευτικό μισθολόγιο
  • Ένταξη στα ΒΑΕ χωρίς καμία επιβάρυνση
  • Προάσπιση του δημόσιου χαρακτήρα της Υγείας

ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΚΕΝΩΝ ΜΕ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΤΩΡΑ

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                              Ο Γ. Γραμματέας

Αριστείδης Δάγλας                         Νικόλαος Ορφανός

Download PDF

Διαβαστε επισης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy