Δελτία Τύπου Τελευταίες Εξελίξεις

Δελτίο Τύπου Παγκύπρια Συντεχνία Νοσηλευτών (ΠΑ.ΣΥ.ΝΟ)

Η ΠΑ.ΣΥ.ΝΟ υπέρ του αγώνα

των νοσηλευτών Ελλάδας

Η Παγκύπρια  Συντεχνία Νοσηλευτών (ΠΑ.ΣΥ.ΝΟ) τάσσεται υπέρ του αγώνα των νοσηλευτών Ελλάδας, που δίνουν σήμερα τη δική τους μάχη εναντίον της «ανύπαρκτης» πολιτικής που εφαρμόζεται στη χώρα  τους τελευταίους μήνες και ειδικά στον τομέα της Υγείας και τον νοσηλευτικό κλάδο.

Όπως αναφέρει η ΠΑ.ΣΥ.ΝΟ «ο τομέας της Υγείας στην Ελλάδα νοσεί, βρίσκεται στον αναπνευστήρα κι αντί σύσσωμη η ηγεσία του Υπουργείου να προωθεί σωτήριες και αποτελεσματικές λύσεις προς όφελος των πολιτών και των εργαζομένων, επιλέγει να καταρρακώσει τους εργαζομένους και να τους γονατίσει, υποδουλώνοντάς τους. Πόσο ακόμα θα γίνεται αποδεκτό αυτό;».

Η ΠΑ.ΣΥ.ΝΟ εκφράζει την πλήρη εμπιστοσύνη και συμπαράστασή της προς τον αγώνα των Ελλήνων νοσηλευτών και αναφέρει: «Εμπιστευόμαστε την Πανελλήνια Συνδικαλιστική Νοσηλευτική Ομοσπονδία του ΕΣΥ (ΠΑΣΥΝΟ – ΕΣΥ),  που τόσους μήνες δίνει δυνατή και αμετακίνητη μάχη, αλλά απ’ ό,τι φαίνεται άνιση, να αποφασίζει να χρησιμοποιήσει το πολυτιμότερο μέτρο που έχει στα χέρια της, την απεργία. Είμαστε ο μεγαλύτερος κλάδος στον τομέα της Υγείας και έχουμε δύναμη να κάνουμε πολλά.  Αρκεί να το πιστέψουμε και να τους το δείξουμε!».

Download PDF

Διαβαστε επισης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy