ΣΥ.ΝΟ. Ευβοίας - ΕΣΥ

Δελτίο Τύπου ΣΥ.ΝΟ. Ευβοίας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάδελφοι Νοσηλευτές με την ψήφιση του νέου μνημονίου η Ελλάδα μπαίνει σε σχεδιαζόμενη ολόπλευρη κατοχή.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ : Οι τοκογλύφοι “κατάσχουν” περιουσία,φορολογία,κράτος.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ: Κυβερνήσεις και υπουργοί,φερέφωνα των επιτρόπων.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ: Φτωχοί για δεκαετίες με δικαιώματα δουλοπαροίκων.

ΘΕΣΜΟΙ: Στο Σύνταγμα μπαίνει η εξουσία των δανειστών.

Η Ελλάδα χρησιμοποιείται σαν ένα πειραματόζωο στην Ευρώπη για να εφαρμόσουν το Δ.Ν.Τ και η Ε.Ε την επιστροφή των εργασιακών σχέσεων στο Μεσαίωνα προς όφελος του κεφαλαίου και για να σωφρονιστούν και οι υπόλοιποι λαοί να μη διεκδικούν τα δικαιώματά τους.

Συνάδελφοι, τίποτε δεν τελείωσε στους δρόμους, στις πλατείες, στο οικογενειακό, φιλικό και κυρίως στο εργασιακό μας περιβάλλον.Έχουμε όλοι υποχρέωση ν’ αντισταθούμε σε αυτό που είναι ξεκάθαρα η σκλαβοποίησή μας.Το χρωστάμε σε όλους εκείνους, οι οποίοι έδωσαν την ζωή τους ώστε οι άνθρωποι να μην εργάζονται ολημερίς με μισθούς πείνας, χωρίς ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και δίχως την προοπτική σύνταξης.Έχουμε την ηθική υποχρέωση απέναντι στις στρατιές των ανέργων που έχουν αφήσει στο πέρασμά τους οι λίγοι που καρπώνονται το μόχθο των πολλών.

Γι’ αυτό και η σωτηρία δεν πρόκειται να έρθει από το σάπιο πολιτικό σύστημα, ούτε από το Δ.Ν.Τ και την Ε.Ε αλλά θα έρθει από Ε Μ Α Σ, αφού υψώσουμε το ανάστημά μας και προβούμε μπροστά. Π Ο Τ Ε δεν είναι αργά,έχουμε την υποχρέωση να αντισταθούμε και να ανατρέψουμε τις πρακτικές του ομίλου των εντολοδόχων,οι οποίοι τείνουν να μας μετατρέψουν σε άβουλα όντα, χωρίς νεύρο,χωρίς συνείδηση και χωρίς φιλότιμο.

Με την ΠΑΣΥΝΟ- ΕΣΥ αγωνιζόμαστε για :

α) Κατάργηση του εποχιακού θεσμού της εφεδρείας

β) Δημιουργία κλάδου Νοσηλευτών του Ε.Σ.Υ

γ) Ειδικό μισθολόγιο Νοσηλευτών

δ) Προάσπιση του δημόσιου χαρακτήρα της υγείας

ε) Κάλυψη των κενών θέσεων με προσλήψεις τώρα.

Ευχαριστούμε

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΣΥ.ΝΟ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                         Η ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΙΟΥΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ                  ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

Διαβαστε επισης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy