Δελτία Τύπου

Δελτίο Τύπου 02/02/10

Η Πανελλήνια Συνδικαλιστική Νοσηλευτική Ομοσπονδία του Εθνικού Συστήματος Υγείας (ΠΑΣΥΝΟ-ΕΣΥ) καταγγέλλει τον απαράδεκτο και παράτυπο παραγκωνισμό της Διευθύντριας της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου της Αθήνας κ. Γεωργίας Πυργιλή από τον Υποδιοικητή κ. Βαρβιτσιώτη, ο οποίος σε μια επίδειξη πρωτοφανούς ωμότητας και χωρίς να τηρήσει ούτε καν τα προσχήματα περιμένοντας την τελική κρίση της Ελληνικής Δικαιοσύνης, κλείδωσε στην κυριολεξία το γραφείο της Διευθύντριας σα να επρόκειτο για το προσωπικό του φέουδο.

Η Ομοσπονδία μας παρατηρώντας τα όσα πρωτοφανή συμβαίνουν στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, καταδικάζει απερίφραστα την ενέργεια του υποδιοικητή η οποία κατέστησε ακέφαλη τη Νοσηλευτική Υπηρεσία, μιας και το γραφείο της μέχρι αυτή τη στιγμή είναι κλειδωμένο.
Η συμπεριφορά αυτή, ειδικά όταν εκφράζεται σε δημόσιο ίδρυμα, αποτελεί μνημείο αυθαιρεσίας και αναμφίβολα προκαλεί το περί δικαίου αίσθημα όλων των εργαζομένων του νοσοκομείου.
Η Πανελλήνια Συνδικαλιστική Νοσηλευτική Ομοσπονδία του Εθνικού Συστήματος Υγείας (ΠΑΣΥΝΟ-ΕΣΥ), τονίζει ότι θα παρακολουθήσει άμεσα το θέμα από κοντά με άμεση παρέμβασή της στο Υπουργείο Υγείας, καλώντας την Υπουργό να πάρει θέση στην πρωτόφαντη αυτή υπόθεση της διενεργούμενης τούτης αυθαιρεσίας, η οποία υποδαυλίζεται αναμφισβήτητα από το καθεστώς της «ακυβερνησίας» που μαστίζει πλέον όλα τα δημόσια νοσηλευτικά ιδρύματα.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος     Ο Γ. Γραμματέας
Αριστείδης Δάγλας     Νικόλαος Ορφανός

Διαβαστε επισης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy