Δελτία Τύπου Τελευταίες Εξελίξεις

Δελτίο Τύπου 03-12-18

Τη Δευτέρα 19/11/2018, η ποδοσφαιρική της ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – ΕΣΥ, στο πλαίσιο της κοινωνικής ευαισθητοποίησης και υποστήριξης των ευπαθών πληθυσμών, αγωνίστηκε κόντρα στην ομάδα παλαιμάχων του Ατρόμητου, με σκοπό την ευαισθητοποίηση του πληθυσμού για τον παιδικό καρκίνο, με τίτλο: «Ο παιδικός καρκίνος μπορεί να νικηθεί». Η ποδοσφαιρική αναμέτρηση διεξήχθη στο Δημοτικό Γήπεδο Χρυσούπολης Τεμπών (Νούφαρων) Περιστέρι, με τη συμμετοχή νοσηλευτών από διάφορα νοσοκομεία της Αττικής, οι οποίοι μαζί με τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του Ατρόμητου μετέφεραν το μήνυμα συμπαράστασης τόσο στους μικρούς ήρωες, οι οποίοι μάχονται με σθένος κατά της επάρατης νόσου, αλλά και στις οικογένειες τους.

Σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, η αναμέτρηση έληξε με σκορ 4-1 υπέρ των παλαιμάχων του Ατρόμητου, οι οποίοι καθήλωσαν με το ποδοσφαιρικό ήθος και την αγωνιστικότητά τους, εισπράττοντας το θερμό χειροκρότημα και τον  θαυμασμόόλωντων παρευρισκομένων.

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – ΕΣΥ, είχαν την τιμή να ανταγωνιστούν παλαίμαχους αστέρες του Ατρόμητου: Πατσή, Ριμύκη, Σάσσαλο, Τριανταφύλλου, Σκαρπέλη, Μητράκο, Μακρή, Τομάρα, Κωνσταντινίδη, Λιάτο, Δήμο, Κορακάκη, Σεροπιάν, Κεχαγιά, υπό την παρουσία του Προέδρου του ΑΠΣ κ. Πατατανέ Αντώνη.

Για την ομάδα της ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – ΕΣΥ, αγωνίστηκαν: Αβραμίδης Γ., Αλεξός Ευάγγελος, Δάγλας Αριστείδης, Καλαποθαράκος Βασίλειος, Κιούσης Νικόλαος, Μαντζανάς Μιχαήλ, Μπίζας Λάμπρος, Πολυκανδριώτης Τζαννής, Σαληκίδης Δημοσθένης, Τζιάτζιος Αθανάσιος, Τούσης Ευθύμιος.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – ΕΣΥ εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του προς όλα τα ιστορικά μέλη της ομάδας των παλαιμάχων του Ατρόμητου, τόσο για την άμεση ανταπόκρισή τους στο αίτημα για τη διεξαγωγή του φιλικού αγώνα, όσο και για τις στιγμές ποδοσφαιρικής μαγείας, τις οποίες πρόσφεραν απλόχερα σε όλους τους συμμετέχοντες.

Επίσης, εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της, προς την Ελληνική Εταιρεία Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης, για την εθελοντική υγειονομική κάλυψη του ποδοσφαιρικού αγώνα.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο 

Ο Πρόεδρος                                                                                         Ο Γ. Γραμματέας

Αριστείδης Δάγλας                                                                                    Γεώργιος Αβραμίδης

Download PDF

Διαβαστε επισης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy