Δελτία Τύπου Τελευταίες Εξελίξεις

Δελτίο Τύπου

Η ΠΑΣΥΝΟ-ΕΣΥ, στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειας να καλύψει συνδικαλιστικά όλους τους νοσηλευτές των εν γένει δημόσιων φορέων παροχής υπηρεσιών υγείας, ανέλαβε προσφάτως την πρωτοβουλία για την σύσταση συλλόγου – πρωτοβάθμιας συνδικαλιστικής οργάνωσης για τους νοσηλευτές που απασχολούνται στην πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας.

Ήδη, λοιπόν, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε, ότι δυνάμει σχετικής απόφασης του Ειρηνοδικείου Αθηνών αναγνωρίστηκε και απέκτησε νομική προσωπικότητα ο Πανελλήνιος Σύλλογος Νοσηλευτών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, ενώ εγκρίθηκε το Καταστατικό του.

Σύντομα θα δρομολογηθεί η διεξαγωγή αρχαιρεσιών για την ανάδειξη της πρώτης αιρετής διοίκησης, σε συνέχεια της εγγραφής μελών.

Η ΠΑΣΥΝΟ-ΕΣΥ εύχεται καλή σταδιοδρομία στον νεοσυσταθέντα σύλλογο, με την συνδρομή του οποίου θα συνεχίσει να μάχεται για την προάσπιση των πάσης φύσεως συμφερόντων των νοσηλευτών.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                                                                                       Ο Γ. Γραμματέας

Αριστείδης Δάγλας                                                                                 Γεώργιος Αβραμίδης

Download PDF

Διαβαστε επισης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy