Δελτία Τύπου Τελευταίες Εξελίξεις

Δελτίο Τύπου – 18-9-2018

Η ΠΑΣΥΝΟ-ΕΣΥ, ενόψει των εξαγγελιών των κυβερνώντων για την καταβολή των αναδρομικών στους γιατρούς, επισημαίνει μετ’ επιτάσεως τα ακόλουθα :

Σε πολλά νοσοκομεία της επικράτειας, υπάρχουν πολλές οφειλές σε υπερωρίες στους νοσηλευτές και μάλιστα για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Επιπλέον εκκρεμεί η οικονομική αποκατάσταση των προϊσταμένων τμημάτων των νοσηλευτικών υπηρεσιών, με την αύξηση του επιδόματος κατά 40 € μηνιαίως, όπως ορίζει και η σχετική απόφαση του ΣτΕ, η οποία ακόμα δεν έχει συμπεριληφθεί σε νομοθετικό κείμενο της κυβέρνησης. Επ’ αυτού η ΠΑΣΥΝΟ-ΕΣΥ που ουσιαστικά κέρδισε αυτή την υπόθεση, έχει έναν λόγο παραπάνω να θεωρεί ότι η παράταση της απαράδεκτης διάκρισης μεταξύ των τμηματαρχών του δημοσίου τομέα εις βάρος των νοσηλευτών, είναι ένα τρανό δείγμα της απαξίωσης που επιδεικνύει η πολιτεία απέναντι στον κλάδο μας .

Εν κατακλείδι, υπενθυμίζουμε στους υπευθύνους που εξήγγειλαν την καταβολή των αναδρομικών στους γιατρούς, ότι υπάρχουν και άλλοι κλάδοι εξίσου σημαντικοί στο σύστημα Υγείας, που χωρίς αυτούς δεν θα μπορέσει να επιβιώσει ούτε μια ημέρα.

Με τιμή

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                                                                                            Ο Γ. Γραμματέας

Αριστείδης Δάγλας                                                                                      Γεώργιος Αβραμίδη

Download PDF

Διαβαστε επισης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy