Δελτία Τύπου

«Η ΠΑΣΥΝΟ Απεργεί την Τετάρτη»

Δελτίο Τύπου

Η ΠΑΣΥΝΟΕΣΥ ανακοινώνει ότι την Τετάρτη 23 Φλεβάρη 2011 συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που έχει προκηρύξει η ΑΔΕΔΥ, καλύπτοντας συνδικαλιστικά τα μέλη των πρωτοβάθμιων σωματείων της σε όλη την επικράτεια.

Το ποτήρι της κρατικής αναλγησίας και του απροκάλυπτου εμπαιγμού ξεχείλισε με την εγκύκλιο του ΥΠΕΣ από 18-2-2011 με την οποία παγώνουν οι προσλήψεις των νοσηλευτών που είχαν ήδη ειδοποιηθεί να παρουσιαστούν στα νοσοκομεία ως επιτυχόντες.

Η συνεχιζόμενη απαξίωση του Εθνικού Συστήματος Υγείας και η βάναυση αποδόμηση του κοινωνικού κράτους δε μπορεί να μείνει αναπάντητη.

Η εφαρμοζόμενη πολιτική της κυβέρνησης είναι καταδικαστέα από το σύνολο των νοσηλευτών της χώρας, παραπέμποντάς μας σε ευτελή διαχείριση επιστατών στο αποικιοκρατικό σύστημα του προηγούμενου αιώνα, παρά σε διακυβέρνηση ανεξάρτητης χώρας.

Χρέος όλων μας είναι η ανάδειξη των υπαιτίων όλης αυτής της καλοστημένης πλεκτάνης εις βάρος των κοινωνικών κεκτημένων και η άμεση ανατροπή του συστήματος της σχεδιαζόμενης ολόπλευρης κατοχής.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος          Ο Γ. Γραμματέας

Αριστείδης Δάγλας        Νικόλαος Ορφανός

Download PDF

Διαβαστε επισης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy