Δελτία Τύπου

Δελτίο Τύπου 22/12/2010

Το ΔΣ της ΠΑΣΥΝΟ-ΕΣΥ εκφράζει την έντονη αποδοκιμασία του για τη φημολογούμενη ποινή που επιβλήθηκε στους Νοσηλευτές του Κέντρου Αίματος Θεσσαλίας, με αφορμή την υπόθεση των ασκών αίματος που ξεχάστηκαν στο ΚΤΕΛ του νομού Λαρίσης.

Αντί η Πολιτεία να τιμωρήσει όσους  πραγματικά ευθύνονται γι’ αυτές τις πανάθλιες συνθήκες μεταφοράς ανθρώπινων ιστών (αίματος) με τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ, κάτι που περιμένει κανείς να συναντήσει στις χώρες του τρίτου κόσμου, στρέφεται εναντίον αυτών που με όλες τους τις δυνάμεις στηρίζουν το Εθνικό Σύστημα της Υγείας με μηδαμινές ηθικές και υλικές απολαβές.

Ως εκ τούτου, συνιστούμε στα αρμόδια διοικητικά και πειθαρχικά όργανα της 5Ης ΥΠΕ και του Γ.Ν. Λάρισας να αναζητήσουν αλλού τους υπαιτίους, απαλλάσσοντας από κάθε τιμωρία τους νοσηλευτές του Κέντρου Αίματος.

Η ΠΑΣΥΝΟ-ΕΣΥ τέλος, δεν πρόκειται να μείνει απλός θεατής της εξελισσόμενης τούτης φαρσοκωμωδίας, αλλά θα αναδείξει τις ευθύνες των πραγματικών ενόχων με ότι αυτό συνεπάγεται.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                 Ο Γ. Γραμματέας

Αριστείδης Δάγλας             Νικόλαος Ορφανός

Download PDF

Διαβαστε επισης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy