Δελτία Τύπου

Δελτίο Τύπου 27/01/2014

Ολοκληρώθηκε την Δευτέρα 27/1/2014 ο αγώνας ανθρωπιάς και αλληλεγγύης των Νοσηλευτών της Αττικής με την παράδοση τροφίμων, ρουχισμού, παιγνιδιών και βιβλίων στο Ίδρυμα Αστέγων του Δήμου Αθηναίων. Είχε προηγηθεί ανάλογη προσφορά στην «Κιβωτό του Κόσμου» την Τρίτη 21/1/2014 .

Με την κίνησή τους αυτή οι Νοσηλευτές κάνουμε πράξη την αλλαγή του τρόπου συνδικαλισμού και την απεξάρτησή μας από τον σάπιο συνδικαλισμό της ξύλινης γλώσσας και της απουσίας έργων. Ο νέος συνδικαλισμός που εφαρμόζεται από την Ομοσπονδία μας στηρίζεται στην διεκδίκηση των δικαίων μας με τεκμηριωμένες προτάσεις, στην κοινωνική δράση μας και στην ποιοτική βελτίωση των μελών μας μέσω της εκπαίδευσης. Η ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο.- Ε.Σ.Υ. και τα πρωτοβάθμια όργανά της πρωτοπορούν και πετυχαίνουν καθημερινά αυτά που για άλλους είναι απλώς ευχές .

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους Νοσηλευτές που συμμετείχαν άκοπα στην προσπάθειά μας , την Ομοσπονδία μας για την αμέριστη συμπαράστασή της  στο έργο μας , τον Πρόεδρο του Ιδρύματος Αστέγων του Δήμου Αθηναίων κ. Κόκκινο για την συνεργασία.

Όλοι μαζί μπορούμε και πετυχαίνουμε πολλά.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                      Η ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ                                  ΣΑΚΟΥΛΑ ΖΩΗ

Download PDF

null

15′ – 16′

Διαβαστε επισης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy