Δελτία Τύπου

Δελτίο Τύπου 28/2/2013

Το ΔΣ της Πανελλήνιας Συνδικαλιστικής Νοσηλευτικής Ομοσπονδίας – ΕΣΥ (ΠΑΣΥΝΟ – ΕΣΥ), πραγματοποίησε την Δευτέρα 25/2/2013, εκ νέου συνάντηση με τον Διοικητή των Διασυνδεόμενων Νοσοκομείων Παίδων «Αγία Σοφία» και «Π&Α Κυριακού», με θέμα την τήρηση της κείμενης νομοθεσίας σχετικά με τον τρόπο Διάλυσης των Κυτταροστατικών φαρμάκων και την απεμπλοκή του νοσηλευτικού προσωπικού από τη διαδικασία της Διάλυσης.

Ο Διοικητής δεσμεύτηκε για την άμεση αποκατάσταση του προβλήματος και την επίλυσή του σε διάστημα εντός τριών μηνών, με τη δημιουργία Κεντρικής Μονάδας Διάλυσης των Κυτταροστατικών, όπως ήταν και το πάγιο αίτημα της ΠΑΣΥΝΟ – ΕΣΥ, καθώς επίσης και την απασχόληση σε αυτήν, υπαλλήλων του Φαρμακείου.

Η ΠΑΣΥΝΟ – ΕΣΥ θα παρακολουθεί στενά την πορεία του θέματος, έως ότου οι δεσμεύσεις του Διοικητή υλοποιηθούν και ένα τόσο σοβαρό πρόβλημα που για πολλά χρόνια απασχολεί τους νοσηλευτές και των δύο νοσοκομείων, παύσει να υφίσταται.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                  Ο Γ. Γραμματέας

Αριστείδης Δάγλας              Γεώργιος Αβραμίδης

Download PDF

Διαβαστε επισης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy