Ανακοινώσεις

Διαθεσιμότητα σημαίνει δοκιμότητα;

Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,

Ενόψει της αλλαγής χρήσης των νοσοκομείων που ήδη έχετε εξαγγείλει και της συνακόλουθης μεταφοράς νοσηλευτών σε άλλες υγειονομικές μονάδες, θεωρούμε απαραίτητη τη δέσμευσή σας για τη διατήρηση της υφιστάμενης βαθμολογικής και μισθολογικής κατάστασης των μετακινουμένων νοσηλευτών, που προηγουμένως θα έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα, στα νοσοκομεία υποδοχής τους.

Η δέσμευσή σας αυτή, είναι εκ των ων ουκ άνευ, προκειμένου να διαλυθούν οι όποιες φήμες πλανώνται περί του αντιθέτου και γεμίζουν αμφιβολίες τους συναδέλφους για το εργασιακό τους αύριο.

Επιπλέον, τονίζεται από μέρους μας, ότι εάν υπάρχει έστω και η απειροελάχιστη πιθανότητα για την υλοποίηση τέτοιων δυσάρεστων αλλαγών στην υπάρχουσα βαθμολογική και μισθολογική κατάσταση των συναδέλφων από την πλευρά της κυβέρνησης, τίθεται σε άμεσο κίνδυνο η επιβίωση των εργαζομένων συναδέλφων νοσηλευτών και των οικογενειών τους.

Αναμένουμε για την απάντησή σας, όσο το δυνατόν συντομότερα.

Για το Δ. Σ.

Ο Πρόεδρος                                                               Ο Γ. Γραμματέας 

Αριστείδης Δάγλας                                                                 Γεώργιος Αβραμίδης

Download PDF

Διαβαστε επισης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy