Παρεμβάσεις

Διαμαρτυρία για τον τρόπο που προετοιμάζει την απεργία η πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ (ΕΨΡΑ) 22/01/10

Προς τον Πρόεδρο και τα μέλη της ΕΕ της ΠΟΕΔΗΝΣας ενημερώνουμε ότι για άλλη μια φορά (παρά τις διαμαρτυρίες μας στις  δύο προηγούμενες Ε.Ε.) δεν ενημερωθήκαμε για το πρόγραμμα των περιοδειών που αποφασίστηκε. Θεωρούμε ότι η πρακτική αυτή δεν συνάδει με την δράση και την παρουσία μας στο προεδρείο.

Το πρόγραμμα (όπως ρυθμίστηκε) οδηγεί:

– Σε αποκλεισμό μας από τις ενημερώσεις (Περιφερειακές συσκέψεις) της Παρασκευής 5/2/10 (είμαστε 2 ΓΣ και οι συναντήσεις είναι 3)

– Σε έλλειψη ενημέρωσης των εργαζομένων γιατί δεν οργανώνονται σε Νοσοκομεία μεγάλα – περιοδείες ώστε να ενημερωθούν οι εργαζόμενοι. Νοσοκομεία που η συμμετοχή των εργαζομένων στην απεργία θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την επιτυχία της.

Για όλα τα παραπάνω ζητάμε:
Να υπάρξει αλλαγή των ημερομηνιών της 5/2/10 και προτείνουμε:

  • Την Τετάρτη Λαμία
  • Πέμπτη Πάτρα ή αντίστροφα (3-4/2)
  • Την Παρασκευή Κρήτη (5/2)

– Να οργανωθούν σε μεγάλα Νοσοκομεία (Αθήνας – Θεσσαλονίκης Πανεπιστημιακά και μεγάλα Νομαρχιακά) την Δευτέρα και Τρίτη 8-9/2/10 μεγάλες περιοδείες Σωματείων με παρουσία Γενικών Συμβούλων της ΠΟΕΔΗΝ ώστε να έχουμε μαζική συμμετοχή των εργαζομένων στην απεργία της 10/2/2010.

Θεωρούμε ότι η Ε.Ε. θα λάβει σοβαρά υπόψη τις παρατηρήσεις μας θεωρώντας αυτονόητο ότι δεν θα υπάρξουν στο μέλλον φαινόμενα μη ενημέρωσης και αποκλεισμού. Καταθέτουμε το κείμενο ζητώντας να οργανωθούν οι αναγκαίες περιοδείες για την ενημέρωση των εργαζομένων για την επιτυχία της απεργίας.

ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΩΤΙΚΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ

Διαβαστε επισης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy