Ανακοινώσεις Πρωτοβάθμια Σωματεία ΣΥ.ΝΟ. Θεσσαλονίκη - ΕΣΥ Τελευταίες Εξελίξεις

Διερεύνηση καταγγελιών

Προσφάτως γίναμε αποδέκτες καταγγελιών μελών μας σχετικά με το ζήτημα της διανομής πλεονάσματος του προϋπολογισμού του προηγούμενου έτους, το οποίο σύμφωνα με τις πληροφορίες που μας δόθηκαν και αναφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, υπήρχε ‘’δυνατότητα με εισήγηση της Διευθύντριας Νοσηλευτικής Υπηρεσίας να διανεμηθεί σε όλο το νοσηλευτικό προσωπικό του ιδρύματος, αλλά αποφασίσθηκε αυθαιρέτως να μοιραστεί σε ορισμένα τμήματα του νοσοκομείου (Στεφανιαία μονάδα, ΠΡΠ, Α΄Π, ΤΕΠ) και στους τραυματιοφορείς, καθώς και σε υψηλόβαθμα στελέχη της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας’’.

Επειδή τέτοιες ενέργειες θίγουν κατάφωρα τα δικαιώματα του νοσηλευτικού προσωπικού που καθημερινά δίνει τον αγώνα του σε αντίξοες συνθήκες.

Επειδή το προσωπικό κάθε νοσηλευτικού ιδρύματος δεν μπορεί να διαχωρίζεται σε υπαλλήλους δύο ταχυτήτων.

Επειδή τέτοιες πρακτικές, αν και εφόσον ευσταθούν όσα μας καταγγέλθηκαν, πρέπει να καταγγέλλονται και να πραγματοποιούνται όλες οι απαιτούμενες ενέργειες αρμοδίως.

Επειδή στα πλαίσια των καταστατικών μας σκοπών έχουμε υποχρέωση διερεύνησης του ζητήματος.

Σας καλούμε όπως εγγράφως μας ενημερώσετε, δίνοντάς μας τους αριθμούς ΑΔΑ των σχετικών πράξεων, για την κατά τα άνω ενδεχόμενη διανομή του πλεονάσματος προηγούμενου έτους, εφόσον αυτή έλαβε χώρα και σε περίπτωση που έχουν βάση όσα μας καταγγέλθηκαν, σας καλούμε όπως προβείτε σε κάθε απαιτούμενη ενέργεια για την αποκατάσταση της νομιμότητας.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥ.ΝΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                          Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γ.   ΜΠΑΛΙΟΖΟΓΛΟΥ                                                         Π.   ΚΥΛΟΥΔΗΣ

Download PDF

Διαβαστε επισης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy