Δελτία Τύπου Τελευταίες Εξελίξεις

Ενημέρωση για την κινητοποίηση στις 17 Φεβρουαρίου 2023

Η ΠΑ.ΣΥ.ΝΟ. – Ε.Σ.Υ. καλεί όλους τους Νοσηλευτές και όλους τους Κοινωνικούς Φορείς να συνδράμουν μαζί της στην κινητοποίηση που έχει κηρύξει, με πανελλαδική 3ωρη στάση εργασίας την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2023 από τις 12:00 – 15:00 και συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Υπουργείο Υγείας.

Θα προηγηθεί προσυγκέντρωση των Νοσηλευτών έξω από το Αρχαιολογικό Μουσείο στις 11:00πμ και κατόπιν πορεία, η οποία θα καταλήξει στο Υπουργείο Υγείας, όπου θα παραμείνουμε μέχρι τις 15:00.

Η αγανάκτηση των Νοσηλευτών έχει ξεχειλίσει από τις ως τώρα ανεκπλήρωτες δεσμεύσεις της Πολιτείας. Ήρθε η ώρα να τεθεί η ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, προ των ευθυνών της, απέναντι στους Νοσηλευτές και να τους κοιτάξει κατάματα! Τα διαχρονικά και δίκαια αιτήματά μας ζητούν δικαίωση!

Διεκδικούμε:

  • Προσλήψεις Μόνιμων Νοσηλευτών – Μονιμοποίηση των συμβασιούχων.
  • Ειδικό Μισθολόγιο Νοσηλευτών.
  • Ειδικό Σύστημα Προσλήψεων, Αξιολόγησης και Κρίσεων.
  • Ένταξη των Νοσηλευτών στα ΒΑΕ.
  • Ειδικό Σύστημα Συνταξιοδότησης.

Καλούμε λοιπόν όλους τους Νοσηλευτές μέλη της ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ. και όλους τους Κοινωνικούς Φορείς, να δώσουμε δυναμικό παρόν, ώστε να εμπεδώσουν άπαντες ότι:

Ο ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ ΕΛΑΒΕ ΤΕΛΟΣ!

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                                                                         Ο Γεν. Γραμματέας

Γεώργιος Αβραμίδης                                                         Τζαννής Πολυκανδριώτης

Διαβαστε επισης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy