Ανακοινώσεις Τελευταίες Εξελίξεις

Ενημερωθείτε για το διεθνές πρόγραμμα ENCHANCE του ERASMUS

Αγαπητοί συνάδελφοι,

 Η ΕΝΕ σε συνεργασία με το ΤΕΙ Θεσσαλίας και Κρήτης, εκπροσωπεί τη χώρα μας μαζί με άλλες 5 χώρες στο πλαίσιο του ERASMUS σε ένα διεθνές πρόγραμμα (ENHANCE), με θέμα την περιγραφή του προφίλ και του ρόλου του Κοινοτικού Νοσηλευτή.

Κύριος σκοπός του έργου ENHANCE είναι να αποτυπώσει την υφιστάμενη κατάσταση των δεξιοτήτων που προσφέρονται στους νοσηλευτές που εργάζονται στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας (ΠΦΥ) και αυτών που πραγματικά απαιτούνται να διαθέτουν, εφαρμόζοντας καινοτόμα μοντέλα φροντίδας υγείας επικεντρωμένα στην ΠΦΥ.

Εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημερωτικά δελτία για το έργο (2 ανά έτος) καθώς και άλλες σχετικές με το έργο πληροφορίες, παρακαλούμε εισάγετε το όνομα σας και τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου στα πεδία που ακολουθούν. Τα ενημερωτικά δελτία περιλαμβάνουν πληροφορίες για τη πρόοδο, τις νέες εκδόσεις και τους ηλεκτρονικού πόρους του έργου ENHANCE. Τα προσωπικά σας δεδομένα δεν δίδονται σε τρίτους και θα διαγραφούν εντός 6 μηνών από το επίσημο κλείσιμο του έργου.

Στον παρακάτω σύνδεσμο, μπορείτε να εγγραφείτε άμεσα στη φόρμα που θα δείτε αμέσως μόλις ανοίξετε το link.

https://www.enhance-fcn.eu/el/αρχική/ 

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.

Διαβαστε επισης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy