Ανακοινώσεις

«ΕΝΟΤΗΤΑ»

Με αφορμή τις εκλογές που διενεργήθηκαν στις 19/12/13, για το Κοινό Υπηρεσιακό Συμβούλιο των νοσοκομείων Νίκαιας, Τζανείου, Κυθήρων και Μεταξά, και για εκλογή αντιπροσώπου στο Δ.Σ του Γ.Ν. Νίκαιας,  η «ΕΝΟΤΗΤΑ»  ευχαριστεί θερμά τους εργαζόμενους που τη στήριξαν, βάζοντας οριστικά τέλος στην εποχή του παλαιοκομματικού συνδικαλισμού και των αποκλεισμών.

Η περίτρανη νίκη του συνδυασμού μας, αποτελεί την απαρχή της ανιδιοτελούς συνεργασίας των εργαζομένων με κριτήρια την αλληλεγγύη, τη συναδελφικότητα και την  αξιοσύνη.

Το ποσοστό της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ» στο νοσοκομείο της Νίκαιας άγγιξε το εντυπωσιακό ποσοστό του 70%, (405 ψηφοδέλτια από τα 620), συγκεντρώνοντας το μεγαλύτερο αριθμό ψήφων απ’ όλους τους υπόλοιπους συνδυασμούς.

Επιπλέον, η «ΕΝΟΤΗΤΑ» επικράτησε και στις εκλογές για το ΔΣ, εκλέγοντας το δικό της εκπρόσωπο.

Εν κατακλείδι, τονίζουμε προς κάθε κατεύθυνση, ότι η προσπάθειά μας θα συνεχιστεί σε κάθε έκφανση της συλλογικής μας δραστηριότητας, με βασικό γνώμονα το συμφέρον των εργαζομένων και μόνον αυτό.

Διαβαστε επισης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy