Δελτία Τύπου Τελευταίες Εξελίξεις

Επίδομα Προϊσταμένων – Δικαστική Δικαίωση Π.Γ.Ν. «ΑΤΤΙΚΟΝ» & Γ.Ν. Τρικάλων

Σε συνέχεια των ανακοινώσεων της ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ. περί της θετικής έκβασης πλήθους αγωγών νοσηλευτών – προϊσταμένων νοσηλευτικών τμημάτων, που αφορούν την αναδρομική και νομιμότοκη διεκδίκηση της διαφοράς των σαράντα (40,00) ευρώ στο επίδομα θέσης, ευρισκόμεθα ήδη στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε, ότι η δημοσίευση θετικών δικαστικών αποφάσεων συνεχίζεται.

Ειδικότερα, προ ολίγων ημερών δημοσιεύτηκε απόφαση του Διοικητικού Πρωτοδικείου Αθηνών, που επιδικάζει νομιμοτόκως ποσό ύψους 960,00 ευρώ στους Προϊσταμένους του Π.Γ.Ν. «ΑΤΤΙΚΟΝ» και αντίστοιχη απόφαση του Διοικητικού Πρωτοδικείου Τρικάλων για τους Προϊσταμένους του Γ.Ν. Τρικάλων, καταλαμβάνοντας την περίοδο 2016 – 2018.

Αναμένοντας την έκδοση αντίστοιχων δικαστικών αποφάσεων και για τους προϊσταμένους των υπολοίπων νοσοκομείων, η ΠΑΣΥΝΟ-ΕΣΥ συνεχίζει τις δράσεις της με τον ίδιο δυναμισμό, αποδεικνύοντας στην πράξη, ότι υλοποιεί τις υποσχέσεις της και υπηρετεί τους Νοσηλευτές με συνέπεια και ήθος.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                                   Ο Γ. Γραμματέας

Γεώργιος Αβραμίδης                  Τζαννής Πολυκανδριώτης

Download PDF

Διαβαστε επισης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy