Δελτία Τύπου Τελευταίες Εξελίξεις

Επίσκεψη μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ. στο Γ.Ν. Αγρινίου

Σε συνέχεια της πανελλαδικής επικοινωνίας με όλα τα Πρωτοβάθμια Σωματεία (ΣΥ.ΝΟ.), αντιπροσωπία των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ., επισκέφθηκαν το Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου την Πέμπτη 06 Ιουλίου 2023, όπου συναντήθηκαν με μέλη του ΣΥ.ΝΟ. Αιτωλοακαρνανίας, το Διοικητή του Γ.Ν. Αγρινίου κ. Μιχαήλ Σερασκέρη και με στελέχη της Διεύθυνσης Νοσηλευτικής Υπηρεσίας.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης συζητήθηκαν ενδελεχώς όλα τα τεκταινόμενα στο χώρο των Υπηρεσιών Υγείας, δίνοντας έμφαση στα καίρια ζητήματα των Νοσηλευτών και στις δράσεις της Ομοσπονδίας. Οι Νοσηλευτές ενημερώθηκαν για όλες τις τρέχουσες εξελίξεις σχετικά με το νοσηλευτικό επάγγελμα και υπήρξε γόνιμος διάλογος, μέσα σε ένα ιδιαιτέρως εγκάρδιο κλίμα αλληλοκατανόησης και συμπόρευσης. Επίσης τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΥ.ΝΟ. Αιτωλοακαρνανίας αποτύπωσαν με σαφήνεια το πολύ σημαντικό έργο που επιτελούν οι Νοσηλευτές στο Γ.Ν. Αγρινίου, κρούοντας ταυτόχρονα το κώδωνα του κινδύνου, σχετικά με τις ολέθριες συνέπειες τις οποίες έχει επιφέρει η υποστελέχωση και το κύμα εξόδου των Νοσηλευτών από το Εθνικό Σύστημα Υγείας. Επιπλέον, τονίστηκε η αδιαφορία και η περιθωριοποίηση που βιώνουν οι Νοσηλευτές στις Δομές Ψυχικής Υγείας, έχοντας χαρακτηριστικό παράδειγμα τόσο την προαναφερόμενη υποστελέχωση, όσο και την τάση μη καταβολής ή και περικοπής επιδομάτων, από τις Διοικήσεις των Νοσοκομείων.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ., εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του προς το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΥ.ΝΟ. Αιτωλοακαρνανίας, στη Διοίκηση και στη Διεύθυνση Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Γ.Ν. Αγρινίου για την ένθερμη υποδοχή και φιλοξενία.

Η Π.Α.Σ.Υ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ., σε συνεργασία με όλα τα Πρωτοβάθμια Σωματεία, προγραμματίζουν περαιτέρω επισκέψεις σε όλα τα νοσοκομεία και τις υγειονομικές υπηρεσίες της χώρας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                                                      Ο Γεν. Γραμματέας

Γεώργιος Αβραμίδης                                      Τζαννής Πολυκανδριώτης

Διαβαστε επισης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy