Πρωτοβάθμια Σωματεία ΣΥ.ΝΟ Αττικής Τελευταίες Εξελίξεις

Επίσκεψη ΠΑΣΥΝΟ-ΕΣΥ στη Μονάδα Ανακουφιστικής Φροντίδας «ΓΑΛΙΛΑΙΑ»

Σήμερα 03/01/2023 πραγματοποιήθηκε επίσκεψη αντιπροσωπείας μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του πρωτοβάθμιου σωματείου ΠΑΣΥΝΟ-ΕΣΥ Νομού Αττικής στη Μονάδα Ανακουφιστικής Φροντίδας (Μ.Α.Φ.) «ΓΑΛΙΛΑΙΑ». Την επίσκεψη τίμησαν επίσης με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας ΠΑΣΥΝΟ-ΕΣΥ κ. Γεώργιος Αβραμίδης, καθώς και ο Ταμίας κ. Λάμπρος Μπίζας. Μας υποδέχθηκε η κυρία Μαίρη Διονύση, Προϊσταμένη Διοικητικού & Οικονομικού Τομέα Μ.Α.Φ. «Γαλιλαία», η οποία μας ενημέρωσε για το έργο και τις δράσεις της Μονάδας, ενώ μας ξενάγησε και στους χώρους της.

Η Μ.Α.Φ. «ΓΑΛΙΛΑΙΑ» ιδρύθηκε υπό τη σκέπη της Ιεράς Μητρόπολεως Μεσογαίας και Λαυρεωτικής, υλοποιώντας το όραμα του Μητροπολίτη της κ. Νικολάου, και έκτοτε οι υπηρεσίες που παρέχει περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων  Ξενώνα Ανακουφιστικής Φροντίδας (Hospice), Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας και Απασχόλησης, Φροντίδα στο σπίτι, στήριξη οικογένειας και φροντιστών, μηνιαίες ενημερωτικές συναντήσεις. Αποτελεί την πρώτη Μονάδα στην Ελλάδα που παρέχει ολοκληρωμένη Ανακουφιστική Φροντίδα στο πλαίσιο μιας διεπιστημονικής προσέγγισης, στοχεύοντας να αποτελέσει πρότυπο για τη δημιουργία αντίστοιχων μονάδων σε όλη τη χώρα.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης, η κυρία Διονύση ευχαρίστησε τα μέλη της ΠΑΣΥΝΟ-ΕΣΥ για το ενδιαφέρον της Ομοσπονδίας αναφορικά με τις δράσεις της «ΓΑΛΙΛΑΙΑ», αλλά και για τη δωρεά που προσέφεραν ως αρωγή στο σημαντικό έργο που επιτελεί, με γνώμονα την ανακούφιση του ανθρώπινου πόνου, έννοια που οι Νοσηλευτές είναι σε θέση να ενστερνιστούν πλήρως.

Ο ΠΑΣΥΝΟ-ΕΣΥ συνεχίζει τον κύκλο των επισκέψεων και συναντήσεων σε δομές υγείας της Αττικής και με τη σημερινή επίσκεψη στη Μονάδα Ανακουφιστικής Φροντίδας (Μ.Α.Φ.) «ΓΑΛΙΛΑΙΑ», επισημαίνει και αναδεικνύει το σημαντικό έργο που επιτελείται στο πεδίο της Ανακουφιστικής Φροντίδας.

Ευχαριστούμε την κυρία Μαίρη Διονύση εκ μέρους της Μονάδας Ανακουφιστικής Φροντίδας (Μ.Α.Φ.) «ΓΑΛΙΛΑΙΑ» για τη σημερινή εποικοδομητική συζήτηση και φιλόξενη υποδοχή.

Ο ΠΑΣΥΝΟ-ΕΣΥ Νομού Αττικής δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει να στέκεται αρωγός στην προσπάθεια παροχής ανθρώπινης φροντίδας και ανακούφισης, ενισχύοντας το έργο που επιτελείται από κάθε πλευρά προς αυτή την κατεύθυνση. 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο  

Ο Πρόεδρος                                                                                            Η Γεν. Γραμματέας

Γεώργιος Κούρτης                                                                                        Σοφία Τάνη

Διαβαστε επισης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy