Ανακοινώσεις Τελευταίες Εξελίξεις

Επίστολή αλληλεγγύης προς τους Νοσηλευτές και Επαγγελματίες Υγείας στη Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας

Στο πλαίσιο της παγκόσμιας εξάπλωσης του 2019-nCov, η ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ., ως ένδειξη αναγνώρισης της υπεράνθρωπης προσπάθειας περιορισμού της εξάπλωσης του ιού σε όλο τον κόσμο, άλλα και της απώλειας ανθρώπινων ψυχών, απέστειλε επιστολή αλληλεγγύης στην Πρεσβεία της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, δηλώνοντας την αμέριστη συμπαράσταση των μελών της προς όλους τους Νοσηλευτές-τριες και επαγγελματίες υγείας, οι οποίοι με αυταπάρνηση προσφέρουν τα μέγιστα για την προστασία της Δημόσιας Υγείας.

Καθώς ο 2019-nCov έφτασε και στη χώρα μας, όλα τα μέλη της ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ. έχοντας στη φαρέτρα μας το υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης, τη μακροχρόνια εμπειρία, την οξυδέρκεια και την ευσυνειδησία για το νοσηλευτικό λειτούργημα, είμαστε έτοιμοι να διαχειριστούμε με κριτική σκέψη και επαγγελματισμό την έκτακτη αυτή κατάσταση.

Στην προσπάθεια αυτή, αναμένεται να συμβάλλει άμεσα η ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, με άμεσες προσλήψεις Νοσηλευτών-τριων (Ι.Δ.Α.Χ.), αποδεικνύοντας την έμπρακτη στήριξη της, προς τους Νοσηλευτές.

Με την ευχή να τελειώσει σύντομα όλη αυτή η έκτακτη κατάσταση και μέσω αυτής όλοι οι εμπλεκόμενοι να εξέλθουν αλώβητοι και σοφότεροι, ώστε να μην ξαναεμφανιστεί παρόμοιο γεγονός στο μέλλον, όλα τα μέλη της ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ. ενωμένα, εκφράζουν τη συμπαράστασή τους, σε όλες τις δοκιμαζόμενες χώρες, σε όλους τους Νοσηλευτές-τριες, σε όλους τους επαγγελματίες υγείας.   

Για το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ. 

Ο Πρόεδρος                                                                      Ο Γεν. Γραμματέας

Γεώργιος Αβραμίδης                                                               Τζαννής Πολυκανδριώτης

Διαβαστε επισης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy