Ανακοινώσεις Τελευταίες Εξελίξεις

Επείγουσα Ανακοίνωση για τα Αναδρομικά

Η ΠΑΣΥΝΟ-ΕΣΥ, σε συνέχεια πλήθους δικαστικών αποφάσεων, συντονίζει την κατάθεση ομαδικών αγωγών ανά νοσοκομείο, με στόχο την αναδρομική και νομιμότοκη διεκδίκηση του ποσού των δύο χιλιάδων (2.000,00) ευρώ κατ’άτομο, που αντιστοιχεί στα επιδόματα της τελευταίας διετίας, δηλαδή στα επιδόματα του 2017 και 2018. Στην αγωγή μπορούν να συμμετάσχουν όλοι οι υπάλληλοι των νοσοκομείων, Νοσηλευτές, Βοηθητικό προσωπικό ΔΕ και ΥΕ, Τεχνικοί, Διοικητικοί κτλ. Το ποσόν συμμετοχής κάθε εργαζομένου είναι 30€ για το κόστος των δικαστικών εξόδων και μόνον.

Σημειώνουμε, ότι ο μήνας που διανύουμε είναι ο κατάλληλος χρόνος για την εν λόγω διεκδίκηση, αφενός γιατί αναμένουμε τη θετική ανακοίνωση του ΣτΕ οσονούπω, και αφετέρου γιατί περιλαμβάνει όλα τα επιδόματα της παρελθούσας διετίας.

Συνημμένα, στέλνουμε και τη φόρμα που πρέπει να συμπληρωθεί.

Για όσους ενδιαφέρονται μπορούν να επικοινωνούν με το γραφείο της ΠΑΣΥΝΟ στο 210 6469802 ή στο pasyno_9@otenet.gr για να πληροφορηθούν σε ποιον εκπρόσωπό μας θα απευθύνονται ανά νοσοκομείο.

Τονίζουμε ότι επί του ποσού που θα επιδικασθεί δεν θα αναζητηθεί ποσοστό ως δικηγορική αμοιβή, όπως δυστυχώς γίνεται σε πολλά νοσοκομεία από τα τοπικά σωματεία.

Κάντε κλικ εδώ για την φόρμα.

Διαβαστε επισης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy