Δελτία Τύπου Τελευταίες Εξελίξεις

«Επισκέψεις Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ. σε Νοσοκομεία της 3ης Υ.Πε.»

Σε συνέχεια της πανελλαδικής επικοινωνίας με όλα τα μέλη και τους ΣΥ.ΝΟ. της Ομοσπονδίας, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ., επισκέφθηκαν το Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης, το Γενικό Νοσοκομείο Ημαθίας – Μονάδα Βέροιας και το Γενικό Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας «ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ».

Κατά τη διάρκεια των επισκέψεων, πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με τους Διοικητές των Νοσοκομείων, τα Διευθυντικά στελέχη των Νοσηλευτικών Υπηρεσιών και με τα μέλη της ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ. και συζητήθηκαν ενδελεχώς όλα τα φλέγοντα ζητήματα στο χώρο των υπηρεσιών υγείας, με έμφαση στα νοσηλευτικά δρώμενα.

Όλοι οι Νοσηλευτές εξέφρασαν τη δυσαρέσκεια και τους προβληματισμούς τους, απέναντι στις ανεκπλήρωτες κυβερνητικές δεσμεύσεις και στην παρατεταμένη καθυστέρηση ως προς την υλοποίησή τους (κλάδο Νοσηλευτών στο Ε.Σ.Υ., ένταξη στα Β.Α.Ε., μονιμοποιήσεις συμβασιούχων, προσλήψεις Νοσηλευτών κ.λπ.). Η τραγική υποστελέχωση και όλα τα αρνητικά της παρελκόμενα, αποτέλεσαν το κυρίαρχο θέμα συζήτησης, καθώς έχουν οδηγήσει τους Νοσηλευτές στην επαγγελματική εξουθένωση.

Παράλληλα με τις επισκέψεις, διεξήχθησαν και οι εκλογές του ΣΥ.ΝΟ. Ημαθίας και του ΣΥ.ΝΟ. Κοζάνης, με τη μαζική συμμετοχή των Νοσηλευτών, γεγονός το οποίο αποδεικνύει, ότι σύσσωμα τα μέλη της ΠΑ.ΣΥ.ΝΟ. – Ε.Σ.Υ. αναγνωρίζουν το έργο της Ομοσπονδίας και στηρίζουν την αγωνιστική πολιτική που ακολουθεί, συσπειρώνοντας τους Νοσηλευτές πανελλαδικά.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ., εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του προς όλα τα Διοικητικά Συμβούλια των ΣΥ.ΝΟ., στα μέλη της Ομοσπονδίας, στις Διευθύντριες των Νοσηλευτικών Υπηρεσιών, στις Διοικήσεις των Νοσοκομείων, για την εγκάρδια υποδοχή και φιλοξενία, συνεχίζοντας το έργο της μέσα από τον υγιή και αγωνιστικό συνδικαλισμό.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                                               Ο Γ. Γραμματέας

Γεώργιος Αβραμίδης                                Τζαννής Πολυκανδριώτης

Download PDF

Διαβαστε επισης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy