Πρωτοβάθμια Σωματεία Τελευταίες Εξελίξεις

Επισκέψεις της ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ. σε Νοσοκομεία της 6ης Υ.Πε.

Στο πλαίσιο της αδιάλειπτης επικοινωνίας με όλα τους ΣΥ.ΝΟ. και τα μέλη της ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ., με σκοπό τη δια ζώσης εκτίμηση και αποτύπωση των ρεαλιστικών αναγκών των Νοσηλευτών πανελλαδικά, πραγματοποιήθηκαν στις 04 & 05/01/2021 επισκέψεις στο Γ.Ν. Πρέβεζας και στο Γ.Ν. Άρτας.

Κατά τη διάρκεια των επισκέψεων, πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με τους Διοικητές των Νοσοκομείων, τις Διευθύντριες Νοσηλευτικών Υπηρεσιών και τα στελέχη των υγειονομικών φορέων, όπου και συζητήθηκαν ενδελεχώς όλα τα τεκταινόμενα στο χώρο των υπηρεσιών υγείας, δίνοντας έμφαση στη διαχείριση της πανδημίας COVID – 19 και στα καίρια ζητήματα των νοσηλευτών (Β.Α.Ε., κλάδος Νοσηλευτών Ε.Σ.Υ., προσλήψεις μόνιμών νοσηλευτών και μονιμοποιήσεις συμβασιούχων).

Η συμμετοχή των Νοσηλευτών ήταν «ασφαλώς» καταλυτική και αναπτύχθηκε εποικοδομητικός και υγιής συνδικαλιστικός διάλογος, από τον οποίο προέκυψαν ουσιαστικά συμπεράσματα, σε ότι αφορά την αναδιάρθρωση της λειτουργίας των ΣΥ.ΝΟ. και τις εξελίξεις της επαγγελματικής και επιστημονικής αναδιαμόρφωσης του νοσηλευτικού επαγγέλματος.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ., εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του προς τα μέλη της Ομοσπονδίας του ΣΥ.ΝΟ. Ηπείρου, στις Διευθύντριες των Νοσηλευτικών Υπηρεσιών και στους Διοικητές των Νοσοκομείων, για την ένθερμη υποδοχή και φιλοξενία.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                                                            Ο Γ. Γραμματέας

Γεώργιος Αβραμίδης                                                 Τζαννής Πολυκανδριώτης

Download PDF

Διαβαστε επισης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy